Mark Zuckerberg a fost dat in judecata de un bucurestean stabilit in California!

Mark Zuckerberg s-a trezit dat in judecata de catre un roman stabilit in California. Marul discordiei este un teren din apropierea locuintei lui Zuckerberg din Palo Alto. Romanul Mircea Vockerician cumparase o proprietate din jurul casei in care locuia Mark si dorea sa construiasca aici un bloc de locuinte.

Acest lucru n-a fost pe placul fondatorului Facebook care nu a dorit ca in jurul casei sale sa se faca un santier. Asa ca, Zuckerberg a luat legatura cu romanul si i-a promis suma de 1,7 milioane de dolari, plus anumite intalniri cu oameni de afaceri din SUA care sa il ajute pe roman sa faca afaceri mai bune.

Dupa aceasta tranzactie, romanul s-a trezit inselat pentru ca Zuckerberg a livrat doar banii, dar nu i-a facut cunostinta cu nimeni. „Acea proprietate valora cel putin 4,3 milioane de dolari, iar el mi-a oferit mult mai putin. Am acceptat, dar el a incalcat contractul.”, a spus romanul prin vocea avocatului sau.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.