Noutati :

Marius Raica este noul rector al Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes“ din Timisoara

29 februarie, 2012 - 09:18 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
4

TIMISOARA. Noul rector al UMF „Victor Babes“ Timisoara a fost ales. Dupa un prim tur despartiti de un singur vot, Marius Raica si Dorel Sandesc au avut parte si de al doilea tur a fost foarte echilibrat, Marius Raica castigand cu un avans de 18 voturi.

743 de electori au avut dreptul de a vota viitorul manager al Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara, 30 dintre acestia fiind studenti. Prezenti la urne au fost 683 de elctori.

Dorel Sandesc, seful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, a obtinut 328 de voturi, in timp ce actualul prorector Marius Raica a fost votat de 346 de persoane, ne spune conf. dr. Meda-Lavinia Negrutiu, presedintele Comisiei Electorale din cadrul UMF Timisoara.

9 voturi au fost anulate.

Marius Raica este unul dintre actualii prorectori ai Universitatii de Medicina din Timisoara. Sustinut de actualul rector, Marius Raica de 56 de ani se afla in echipa de conducere a UMF din 2004.

Contracandidatul lui Marius Raica a fost Dorel Sandesc, seful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. si mafia o sa continue inca 8 ani…

    • Ai perfecta dreptate!Dupa cate ameni
      ntari a putut sa faca,

    • Care 8 ani, bai?? Structurile de conducere in UMF Timisoara – inclusiv rectorul – se aleg odata la 4 ani. Ar fi bine sa te documentezi inainte de a induce lumea in eroare cu mesaje de genul asta!!

  2. Care 8 ani, bai?? Structurile de conducere in UMF Timisoara – inclusiv rectorul – se aleg odata la 4 ani. Ar fi bine sa te documentezi inainte de a induce lumea in eroare cu mesaje de genul asta!!