Noutati :

Marius Dugulescu face clarificari cu privire la trecutul sau politic

9 aprilie, 2016 - 11:30 AM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
6

Prin intermediul unei postări de pe pagina sa de facebook, președintele Partidului Mișcarea Populară Timișoara, Marius Dugulescu, aduce clarificări cu privire la activitatea sa politică. Redăm mai jos, textul integral:

“Câteva clarificări cu privire la activitatea mea politică.
Pentru că adeseori am fost catalogat ca “traseist” , “oportunist” sau alte epitete pe nedrept meritate, vreau să sa clarific aceste aspecte. Singurul partid în care am activat vreodată a fost PDL încă din 2001 când era PD și condus de Traian Băsescu, partid din partea căruia am candidat și am fost ales consilier județean, iar apoi, deputat al Colegiului 3 Timișoara.
În anul electoral 2012, după multe conflicte și dezamăgiri avute în cadrul filialei PDL Timiș (nu intru în detalii) am intenționat să trec la PNL, fiind singurul partid de dreapta la acel moment. Subliniez, am intenționat pentru că am ales sa fac un pas înapoi și să nu mai semnez adeziunea de membru. De ce? Pentru că acest partid așa zis de dreapta, mi-a condiționat (intr-un mod IMPERATIV) statutul de membru PNL numai și numai dacă votez moțiunea de cenzură împotriva Guvernului MRU, favorizând astfel instalarea Guvernului Ponta. Nu mi-am vândut votul, am refuzat „oferta” PNL de a da jos un premier de dreapta și de a pune în loc un premier PSD!
Este amuzant dar in același timp trist să-i vad pe acei așa ziși „politicieni de dreapta” care după ce si-au dat votul pentru investirea Guvernului Ponta, tot ei apoi să-l conteste cu maximă vehemență după ce nu au mai făcut parte din el. Convingerile mele au fost, sunt și vor fi întotdeauna de dreapta!
Nu am regretat decizia făcută pentru că 2 luni mai târziu PNL și PSD au inițiat cea de-a doua suspendare a președintelui Băsescu, ori eu niciodată nu aș fi putut să „întorc armele” împotriva lui. Din păcate, mulți PDL-iști au făcut-o pentru a-și asigura un nou mandat de parlamentar alături de USL!
A fost greu dar am rămas alături de președintele Traian Băsescu în lupta pentru apărarea statului de drept!
Pentru că am rămas vertical, am fost nevoit să spun „pass” PNL-ului și totodată unui nou mandat de deputat asigurat de PNL. În pofida disensiunilor existente cu președintele PDL Timiș, am activat în continuare în cadrul grupului parlamentar PDL, fiind asigurat că liderii de la nivel național cunosc activitatea mea legislativă și din teritoriu și că voi avea posibilitatea să candidez din partea PDL. Nu s-a întâmplat însă așa! După o activitate intensă de 4 ani în Colegiul 3 Timișoara dar și pe plan legislativ, am decis să candidez pentru un nou mandat. O victorie în calitate de candidat independent era imposibilă (datorită legii electorale), așa că am candidat din partea PPDD – 200 de voturi făceau diferența, atâtea mi-au lipsit pentru a câștiga!
După o pauză de 3 ani, timp în care am observat de la distanță evenimentele politice, am decis să mă implic în Partidul Mișcarea Populară, un partid nou, încă mic, dar condus de același mare lider, Traian Băsescu!
Timp de patru ani, ca Deputat, deviza mea politică a fost „Sertvanhood Leadership” adică „Politică în folosul oamenilor”, ca Primar al Timișoarei va fi: „Administrație în folosul oamenilor!”
Întodeauna voi sluji în folosul oamenilor! Așa să-mi ajute Dumnezeu!”Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Vai si amar! Cu siguranta nu va castiga! Trist este ca doar astfel de oameni ies in fata!

 2. daca nu prosteai oamenii ca si gadea la antena 3 te votam, deci nu te votez !

 3. dugulescul: „A fost greu dar am rămas alături de președintele Traian Băsescu în lupta pentru apărarea statului de drept!”
  🙂
  Asta e! Banateni, votati-l, e de-al vostru, reconfirmati proverbiala prostie si fudulie care va bantuie dintotdeauna! Dugulescul si basescul, doi vajnici „aparatori al statului de drept” (basist)… si ai „despagubirilor” de la ANRP la care basistii aveau dreptul, ca de-aia se numea „stat de drept”

  • Domnule TM nu înțeleg dacă ești timișorean de ce îi jignesti pe bănățeni facandu-i prosti si fuduli ! Nu intri implicit în aceleași categorii ? Iar dacă te referi la proverbul: prostul daca nu- i fudul parca nu e prost destul ! acesta e valabil pentru toate zonele țării .

 4. Aleluia…am spus..::;;

 5. Un mincinos cu tupeu, fara rusine. In fapt l-a tradat pe Base ! Spunea ca nu vrea sa fie tipul MACHO. Pai are asta singe de macho ? Hahaha !