Noutati :

„Marian, te-am rugat sa fii barbat, nu fetita!” Scandal in plenul Consiliului Judetean Timis!

30 martie, 2016 - 11:21 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Scandal in plenul Consiliului Judetean Timis, dupa plecarea Georgetei Rus aleasa pe listele PDL (care intre timp s-a unit cu PNL) in CJ, dar care a ales sa se alature altui partid, PMP. Aceasta a spus ca va ataca in instanta ordinul prefectului prin care ii inceteaza mandatul.

Imediat dupa anuntul Georgetei Rus cum ca se va adresa instantei, liderul grupului PNL, Marian Vasile a reactionat spunand ca a fost alegerea consilierei sa paraseasca partidul.

Trecerea Georgetei Rus la alt partid a fost un act unilateral de vointa care produce efecte conform legii. Exista un ordin al prefectului care a constatat aceasta plecare din randurile PNL si noi trebuie sa luam la cunostinta un ordin executoriu. Va trebui sa discutam de validarea unui nou component in acest plen. Am discutat cu avocati si mi-au spus ca in momentul in care decizia instantei va fi pozitiva pentru doamna Rus, daca va fi, atunci se va produce schimbarea lui Flaviu Iepan (cel care ii va lua locul Georgetei Rus in plenul CJ, odata cu plecarea acesteia- n.r.)„, a declarat Marian Vasile.

Reactia Georgetei Rus nu a intarziat sa apara. Suparata, aceasta i-a spus lui Marian Vasile sa nu induca in eroare colegii din CJT.

Marian, te-am rugat sa fii barbat, nu fetita! Va rog sa nu induceti in eroare colegii din Consiliul Judetean. Vorbim de democratie. Am depus acel act (la Consiliul Judetean – n.r.) pentru ca mi-a cerut domnul secretar. Ati presat prefectul pentru radierea mea, ceea ce nu este statutar. Asta am scris in recursul trimis pe adresa PNL. Am trimis demisia, aici unde, in organizatia Becicherecu Mic, acolo unde activez de 15 ani si nu am nicio treaba cu alte organizatii din acest partid„, a spus Rus.

Este vorba de o plecare oficializata de doamna Rus din PNL si dumneaei a trimis un comunicat de presa. Este o plecare prin semnarea unei adeziuni la un alt partid. Este un fapt constatat de domnul prefect. Va rog sa aveti respect fata de dumneavoastra, in primul rand, ca nu este corect. Pentru ca nu mai suntem colegi, din propria dumneavoastra initiativa, va rog sa va adresati cu domnul Vasile nu cu Marian„, a raspuns Marian Vasile.

Conflictul verbal dintre cei doi a fost stins cand Marius Martinescu i-a cerut, mai in gluma, mai in serios, Georgetei Rus „sa explice declaratia cu fetita„.

In final, Georgeta Rus a parasit sala de sedinte, iar consilierii judeteni au decis ca abia la finalul acesteia sa il valideze ca si consilier judetean pe Flaviu Iepan.

UPDATE: Consilierii judeteni au supus la vot proiectul de hotarare pentru validarea noului consilier judetea, Flaviu Nelu Iepan, insa proiectul a fost respins. Au fost 10 voturi pentru, 8 impotriva si 9 abtineri.

Consilierii vor relua acest proiect in sedinta de luna viitoare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cand soricul pe ciolan pare mai gustos pe o parte te muti ca si porcul cand apare un rahat mai proaspat, boala politica in Romania. Nu mergeti la vot stati acasa