Noutati :

Marian Iancu, persona non grata in fotbalul romanesc pentru ca a adus prejudicii de imagine sportului cu balonul rotund!

8 iulie, 2011 - 07:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SPORT
0

Razboiul continua! Comitetul Executiv al FRF a decis,  cu zece voturi pentru si doua impotriva, solicitarea lui Mircea Sandu de a-l propune pe finantatorul Marian Iancu persona non grata in fotbalul romanesc.

Sandu a motivat solicitarea membrilor Comitetului Executiv prin faptul ca Iancu „a adus prejudicii de imagine Federatiei Romane de Fotbal si fotbalului romanesc prin declaratiile date mass-media de natura a atinge onoarea si reputatia mai multor oficiali”.

Conform FRF, „persona non grata in fotbalul romanesc” reprezinta o persoana neagreata in structurile fotbalului.

„Mentionam ca declaratiile de natura a aduce prejudicii de imagine Federatiei Romane de Fotbal si fotbalului romanesc sunt numeroase, iar sanctiunile disciplinare pronuntate impotriva domnului Marian IANCU nu au avut efectul de a-l determina pe acesta sa inceteze declaratiile jignitoare si calomnioase la adresa oficialilor, arbitrilor si chiar a antrenorilor si jucatorilor”, se arata in solictarea presedintelui FRF, Mircea Sandu, adresata membrilor Comitetului Executiv in acest caz.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...