Noutati :

Marian Iancu demareaza negocierile pentru predarea Politehnicii! Iancu rezolva problema divizarii!

9 martie, 2012 - 01:11 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Dupa ce a avut o discutie la Casa Oamenilor de Stiinta cu autoritatile locale si cu suporterii Politehnicii Timisoara, presedintele gruparii de pe Bega, Marian Iancu le-a trimis in aceasta dimineata o adresa autoritatilor locale prin care isi exprima conditiile pentru ca Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis sa preia actiunile clubului alb-violet.

Iancu le transmite autoritatilor ca este dispus sa rezolve el personal problema licentei. “In ceea ce priveste asigurarea conditiilor necesare privind licentierea, responsabilitatea obtinerii probei stingerii obligatiilor fiscale ale societatii BKP Faber (rezultata din divizare) imi revine mie, iar clubul are nevoie de o finantare de cca 2,6 milioane de euro pentru a plati pana la 31 martie 2012 datoriile existente la 31.12.2012 pentru a fi indeplinit criteriul financiar impus de Regulamentul de Licentiere“, spune Marian Iancu, cel care asteapta acum ca CJT si Primaria sa-si desemneze reprezentantii care sa negocieze cu clubul transferul actiunilor.

Din partea actionarilor s-a rezolvat foarte repede. Nu stiu care sunt procedurile in cele doua consilii privind acea suma de 2,6 milioane de euro, daca s-a luat vreo hotarare, pentru ca intalnirea de marti a fost doar cu partidele, nu cu entitatile respective. Obligatia mea este sa ma prezint si la Primarie si la Consiliul Judetean si sa le spun ca sunt la dispozitie sa negociem. E “run against the clock” in acest moment, pentru ca pana in 31 martie trebuie rezolvate toate aceste probleme legate de noii actionari. Pentru noi e foarte important sa ne facem repede treaba, pentru ca e vorba de bani publici, unde-ti trebuie milioane de aprobari, oricum faci, Curtea de Conturi zice ca nu e bine, ca sa nu mai zic ca ziaristii vin si spun ca s-au cheltuit bani si ca normal era mai bine sa se faca Parcul Copiilor. Din perspectiva persoanelor pe care le reprezint eu, sper cat mai repede sa ne punem la dispozitia dansilor“, a explicat in expclusivitate pentru www.fortaviola.ro Radu Bufan, negociatorul din partea actualilor actionari ai SC Politehnica Timisoara SA.

DESCARCA SCRISOAREA TRIMISA DE MARIAN IANCU AUTORITATILOR LOCALEInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...