Noutati :

Maria Grapini a scris un roman de dragoste cu pasaje copiate de pe Wikipedia

19 iulie, 2017 - 11:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
6

Reporterii Recorder au studiat opera literara a Mariei Grapini si au descoperit nu doar o doza considerabila de ridicol, ci si o multime de fragmente luate cu copy-paste de pe internet. Asta nu o impiedica pe Maria Grapini sa se compare cu Marina Preda si sa-si treaca asa-zisul roman la rubrica „Activitate stiintifica”.

CITESTE SI: O mare companie aeriana low-cost schimba regimul la bagaje. Cu ce te vei putea urca in avion fara sa platesti?

„Viața intre scrieri si transcrieri”, carte pe care Maria Grapini a publicat-o in 2012, conține fragmente copiate de pe Wikipedia, de pe forumul Sfatul Batranilor si de pe site-ul Info Travel Grecia, fiind asumate drept creație personala.

Pentru calitatea acestei presupuse opere literare gireaza insusi presedintele Uniunii Scriitorilor, filiala Timisoara. Pe coperta a patra a cartii, Cornel Ungureanu semneaza o recenzie in care indeamna publicul sa inteleaga si sa iubeasca demersul creator al Mariei Grapini.

Mai multe AICI!

 

 

 

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Nici nu-i de mirare. Semianalfabeta asta atât poate. Sunt curios cine ar avea îndrăzneala să-i citească „romanul”. Însă în România de astăzi, țară unde domnesc impostura și spoiala de educație și cultură, nici nu aș fi surprins dacă Grapinskaia ar ajunge urgent membră a Uniunii Scriitorilor.

  2. Autor Anonim, Categoria Fun, însă câți observă aceste importante detalii. Văd că nu vă temeți de un proces de calomnie.

    • Așa le place unora să portretizeze România, ca și cum ar fi o țară de nimic plină de oameni de nimic.

  3. Cine-i, Maria Grapini ?!?

    • Una care daca zbori cu avionul la Bucuresti, cu Taromul o sa o vezi tot la a 2-a calatorie…. Are abonament la Bussiness Class…

  4. Pe cei ce scriu pe Wikipedia cine-i verifica, care de unde copiaza? Sau, te pomenesti ca Wikipedia este culmea originalitatii in materie, ceea ce scrie acolo este de o originalitate absoluta?