Noutati :

Maria Grapini a scris un roman de dragoste cu pasaje copiate de pe Wikipedia

19 iulie, 2017 - 11:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
6

Reporterii Recorder au studiat opera literara a Mariei Grapini si au descoperit nu doar o doza considerabila de ridicol, ci si o multime de fragmente luate cu copy-paste de pe internet. Asta nu o impiedica pe Maria Grapini sa se compare cu Marina Preda si sa-si treaca asa-zisul roman la rubrica „Activitate stiintifica”.

CITESTE SI: O mare companie aeriana low-cost schimba regimul la bagaje. Cu ce te vei putea urca in avion fara sa platesti?

„Viața intre scrieri si transcrieri”, carte pe care Maria Grapini a publicat-o in 2012, conține fragmente copiate de pe Wikipedia, de pe forumul Sfatul Batranilor si de pe site-ul Info Travel Grecia, fiind asumate drept creație personala.

Pentru calitatea acestei presupuse opere literare gireaza insusi presedintele Uniunii Scriitorilor, filiala Timisoara. Pe coperta a patra a cartii, Cornel Ungureanu semneaza o recenzie in care indeamna publicul sa inteleaga si sa iubeasca demersul creator al Mariei Grapini.

Mai multe AICI!

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nici nu-i de mirare. Semianalfabeta asta atât poate. Sunt curios cine ar avea îndrăzneala să-i citească „romanul”. Însă în România de astăzi, țară unde domnesc impostura și spoiala de educație și cultură, nici nu aș fi surprins dacă Grapinskaia ar ajunge urgent membră a Uniunii Scriitorilor.

  2. Autor Anonim, Categoria Fun, însă câți observă aceste importante detalii. Văd că nu vă temeți de un proces de calomnie.

    • Așa le place unora să portretizeze România, ca și cum ar fi o țară de nimic plină de oameni de nimic.

  3. Cine-i, Maria Grapini ?!?

    • Una care daca zbori cu avionul la Bucuresti, cu Taromul o sa o vezi tot la a 2-a calatorie…. Are abonament la Bussiness Class…

  4. Pe cei ce scriu pe Wikipedia cine-i verifica, care de unde copiaza? Sau, te pomenesti ca Wikipedia este culmea originalitatii in materie, ceea ce scrie acolo este de o originalitate absoluta?