Maraton de vaccinare la Timisoara, de Ziua Armatei Romane

TIMISOARA. Spitalul Militar din Timisoara organizeaza un maraton de vaccinare, pentru a sarbatori Ziua Armatei Romane. Vor fi disponibile 2 fluxuri de vaccinare cu serul de la Pfizer si cu cel de la Johnson&Johnson.

CITESTE SI: Certificatul verde COVID obligatoriu, la fel si masca de protectie. Carantina de noapte, magazinele deschise pana la 9 seara. Lista noilor restrictii ce intra in vigoare de luni 

Maratonul vaccinarii va fi pe Stadionul CFR, strada Nera, nr.4, acolo unde este si spitalul de campanie.

Actiunea continua de imunizare se deschide in 25 octombrie, la ora 08.00, si tine pana in 26 octombrie, la ora 20.00.

Sub sloganul ”Impreuna pentru viata – Impreuna pentru viitor!”, Ministerul Apararii va desfasura aceasta actiune de vaccinare, de Ziua Armatei Romane, in toate spitalele militare din tara.

La vaccin pot participa toate categoriile eligibile (cu varsta mai mare de 12 ani) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) si a dozei de booster, conform instructiunilor CNCAV.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...