MANUFAKTURA A DESCHIS AL DOILEA COFFEE SHOP RESTAURANT IN TIMISOARA

Pe 1 octombrie, de ziua internațională a cafelei, în Piața Unirii din Timișoara, în incinta Casei cu Lei, și-a deschis ușile cea mai nouă locație Manufaktura The Coffee Shop Restaurant.

În clădirea cu o deosebită încărcătură istorică, interiorul localului cu texturi naturale din lemn și cărămidă, celebrele boabe de cafea supradimensionate, sculptate în lemn și suspendate,  desenele tehnice stilizate, adaugă  o notă modernă ce recompune atmosfera perfectă pentru o cafea, un prânz de afaceri sau o cină cu prietenii.

Conceptul de coffee shop restaurant a intrat în viața urbană din Timișoara odată cu primul local Manufaktura deschis în ansamblul Iuluis Town. Este un concept unic în România și probabil în lume, care  oferă în premieră absolută o experiență unică de coffee shop și restaurant în același loc, pe care pasionații de cafea și mâncare bună din Timișoara l-au primit cu entuziasm.

Filosofia Manufaktura The Coffee Shop Restaurant este completată de barista profesioniști care fac slalom între 5 origini de cafea, proaspăt prăjită și măcinată și care îți pregătesc cafeaua așa cum o vrei: clasic sau prin metode alternative, V60, AeroPress, Chemex sau Syphon. Tot aici vei găsi diverse sortimente de cafea single origin, proaspăt prajită, boabe sau măcinată, pe care le poți achizitiona pentru acasă.

La Manufaktura vii pentru o cafea de origini de cea mai bună calitate, dar rămâi pentru mai mult, pentru că experiența unei cafele de origini o poți completa dimineața cu un mic dejun sau un desert, la amiază cu prânzuri de bistro, sandwichuri, salate și cele mai bune pasta, dar și street food, iar seara cu băuturi și cocktailuri.

Aici în orice moment al zilei te amesteci și te integrezi perfect într-un public divers de iubitori de cafea matinali, manageri prinși în întâlniri de afaceri, colegi de job la un lunch, trecători si turisti, tineri care își dau întâlnire în Piata Unirii. Toți par să-și fi găsit în Manufaktura spațiul perfect în care să savureze o experiență unică și personalizată, la fel cum poate fi și experiența ta.

Te așteptăm și pe tine cu drag la “Casa cu Lei” din Piața Unirii nr. 6, din Timișoara să savurezi experiența ta unică și personalizată  în Manufaktura The Coffee Shop Restaurant.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. muncitorul spune:

    Manufactura asta este cumva o fabrica de confectii,sau ce este,ca daca este as vrea sa ma angajez,sau este una de cablaje auto,ca nu inteleg?

  2. Gogu spune:

    Cat de „jmecher” esti!