Mansour spera sa faca uitata perioada neagra a accidentarilor

Candva idolul tribunelor de pe Dan Paltinisanu, Gueye Mansour a intrat intr-un con de umbra din cauza mai multor accidentari. Senegalezul se afla acum in perioada de refacere si spera sa reintre cat mai repede in teren. "Ma simt mai bine acum. Ma gandesc in fiecare zi la fotbal si e putin ciudat sa-i vad pe colegii mei cand vin aici, cum se antreneaza si eu sa nu pot din cauza accidentarii. Sper ca s-a terminat sirul acesta de ghinioane, Am stat pe margine un an si jumatate si vor fi doi ani cu perioada de acum. M-am operat vara trecuta, am jucat cinci meciuri apoi m-am operat din nou de menisc, s-a terminat sezonul si acum stau iarasi. Se aduna doi ani. Am observat ca aproape la fiecare revenire a mea am gasit alt antrenor dar nu e vina mea. De data asta sper sa ramana domnul profesor Cosmin Contra pentru ca merge bine echipa", spune Mansour. Jucatorul lui Poli isi petrece timpul urmarindu-si fratele care joaca in Liga a patra, la FC Poli 2002. "Ma duc sa-l vad la fiecare meci pe fratele meu. E inca tinar, mai are de acumulat si ma bucur ca da si goluri. El nu e atacant, e fundas dreapta chiar daca antrenorul il foloseste ca mijlocas, deci bucuria e cu atat mai mare" spune Mansour, care spera ca antrenorul sau, Cosmin Contra sa nu renunte la cariera de fotbalist. "Daca Contra conisdera ca trebuie si poate inca sa joace, de ce sa nu intre in teren?".

Candva idolul tribunelor de pe Dan Paltinisanu, Gueye Mansour a intrat intr-un con de umbra din cauza mai multor accidentari. Senegalezul se afla acum in perioada de refacere si spera sa reintre cat mai repede in teren. „Ma simt mai bine acum. Ma gandesc in fiecare zi la fotbal si e putin ciudat sa-i vad pe colegii mei cand vin aici, cum se antreneaza si eu sa nu pot din cauza accidentarii. Sper ca s-a terminat sirul acesta de ghinioane, Am stat pe margine un an si jumatate si vor fi doi ani cu perioada de acum. M-am operat vara trecuta, am jucat cinci meciuri apoi m-am operat din nou de menisc, s-a terminat sezonul si acum stau iarasi. Se aduna doi ani. Am observat ca aproape la fiecare revenire a mea am gasit alt antrenor dar nu e vina mea.

De data asta sper sa ramana domnul profesor Cosmin Contra pentru ca merge bine echipa”, spune Mansour. Jucatorul lui Poli isi petrece timpul urmarindu-si fratele care joaca in Liga a patra, la FC Poli 2002. „Ma duc sa-l vad la fiecare meci pe fratele meu. E inca tinar, mai are de acumulat si ma bucur ca da si goluri. El nu e atacant, e fundas dreapta chiar daca antrenorul il foloseste ca mijlocas, deci bucuria e cu atat mai mare” spune Mansour, care spera ca antrenorul sau, Cosmin Contra sa nu renunte la cariera de fotbalist. „Daca Contra conisdera ca trebuie si poate inca sa joace, de ce sa nu intre in teren?”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.