Managementul sistemelor de productie, in atentia firmelor candidate la marca “Made in Banat”

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de partener coordonator al Proiectului MADE IN BANAT, finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Republica Serbia, organizeaza in perioada 17 – 18 martie 2015, in Sala Bega a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cel de-al 9-lea workshop cu tema:
made in banat2
Managementul si eficienta sistemelor de productie.Studii de caz

Programul este urmatorul:

Marti, 17 martie 2015
16:00      Prezentarea proiectului
Prezentarea marcii si a procedurii de acordare a marcii “Made in Banat”
Sistemul de productie: obiective, structura, functii. Eficienta in productie
19:00       Concluzii

Miercuri, 18 martie 2015
10:00      Prezentarea si promovarea magazinului virtual
Managementul sistemelor de productie
13:00      Pauza de pranz
14:00      Sistemul de productie Toyota
17:00      Concluzii

La eveniment participa firme din regiunea transfrontaliera Romania-Serbia care realizeaza produse si servicii specifice regiunii Banat, interesate in a obtine marca „Made in Banat”, garantie a calitatii la standarde europene.

Proiectul MADE IN BANAT este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis (ADETIM), Camera Economica Regionala Pancevo, Camera Economica Regionala Zrenjanin si Camera Economica Regionala Kikinda si vizeaza cresterea competitivitatii IMM-urilor care realizeaza produse specifice regiunii Banatului, prin promovarea acestora sub marca „Made in Banat”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...