Mama si copil, la un pas sa fie spulberati de o masina al carei sofer era baut

Si-au vazut moartea cu ochii! O mama si baietelul ei de numai 2 ani pe care il tinea de mana au fost la un pas sa fie zdrobiti de un sofer in apropiere de Complexul Studentesc din Timisoara. Femeia si copilul traversau strada pe zebra, pe culoarea verde a semaforului. Intr-o clipa au inghetat. O masina care se indrepta spre Spitalul Judetean a facut brusc stanga si se indrepta cu viteza spre ei. Mama a mai apucat sa-si prinda pruncul in brate, si sa-l fereasca din calea autoturismului. Masina a lovit-o insa  usor pe femeie. Soferul a oprit si a coborat sa vada ce s-a intamplat. Tanara a suferit un soc cand a si-a dat seama ca barbatul de la volan era baut. A anuntat imediat politia, iar un echipaj a sosit rapid la fata locului. Agentii l-au testat pe sofer si nu mica le-a fost mirarea cand au vazut ca aparatul indica 0,46 alcool pur in aerul expirat. Imediat l-au condus la spital pentru recoltarea probelor de sange. Femeia a refuzat sa mearga la urgente pentru investigatii sustinand ca lovitura nu a fost indeajuns de puternica incat sa-si faca griji. Soferul, inginer la o firma din Timisoara, se va alege cu dosar penal si va ramane fara carnet.

Si-au vazut moartea cu ochii! O mama si baietelul ei de numai 2 ani pe care il tinea de mana au fost la un pas sa fie zdrobiti de un sofer in apropiere de Complexul Studentesc din Timisoara.

Femeia si copilul traversau strada pe zebra, pe culoarea verde a semaforului. Intr-o clipa au inghetat.

O masina care se indrepta spre Spitalul Judetean a facut brusc stanga si se indrepta cu viteza spre ei. Mama a mai apucat sa-si prinda pruncul in brate, si sa-l fereasca din calea autoturismului. Masina a lovit-o insa  usor pe femeie.

Soferul a oprit si a coborat sa vada ce s-a intamplat. Tanara a suferit un soc cand a si-a dat seama ca barbatul de la volan era baut. A anuntat imediat politia, iar un echipaj a sosit rapid la fata locului.

Agentii l-au testat pe sofer si nu mica le-a fost mirarea cand au vazut ca aparatul indica 0,46 alcool pur in aerul expirat. Imediat l-au condus la spital pentru recoltarea probelor de sange.

Femeia a refuzat sa mearga la urgente pentru investigatii sustinand ca lovitura nu a fost indeajuns de puternica incat sa-si faca griji.

Soferul, inginer la o firma din Timisoara, se va alege cu dosar penal si va ramane fara carnet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.