Maicuta prabusita de pe schela in comuna Giroc

O maicuta de la manastirea Cebza s-a prabusit de la o inaltime de 2,5 metri. Femeia de 36 de ani incerca sa demonteze bare metalice de la o  hala de fier montata de primaria din localitata Giroc. Maicutele au primit hala ca donatie din partea primarului. Ele vroiau sa o demonteze si sa o duca la manastirea Cebza. Maicuta a fost transportata la Spitalul Judetean din Timisoara. Medicii spun ca este in afara oricarui pericol “In timp ce lucra la demontarea unei hale metalice oferite de Primaria Giroc femeia a picat de la inaltime. La fata locului a sosit o ambulanta care au transportat-o pe femeie la spital. Medicii spun ca este in afara oricarui pericol. Politistii efectueaza cercetari pentru a vedea in ce imprejurari a avut loc evenimentul “ purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Emil Andrei.

O maicuta de la manastirea Cebza s-a prabusit de la o inaltime de 2,5 metri. Femeia de 36 de ani incerca sa demonteze bare metalice de la o  hala de fier montata de primaria din localitata Giroc. Maicutele au primit hala ca donatie din partea primarului. Ele vroiau sa o demonteze si sa o duca la manastirea Cebza. Maicuta a fost transportata la Spitalul Judetean din Timisoara. Medicii spun ca este in afara oricarui pericol

“In timp ce lucra la demontarea unei hale metalice oferite de Primaria Giroc femeia a picat de la inaltime. La fata locului a sosit o ambulanta care au transportat-o pe femeie la spital. Medicii spun ca este in afara oricarui pericol. Politistii efectueaza cercetari pentru a vedea in ce imprejurari a avut loc evenimentul “ purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Emil Andrei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.