Noutati :

Mai multi timiseni vor putea primi medicamente compensate. Anuntul Casei de Asigurari de Sanatate, la Timisoara

10 iulie, 2017 - 12:15 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis  informeaza atat medicii cat si asiguratii judetului,  ca incepand cu luna iulie programul de compensare cu 90% a medicamentelor pentru pensionari s-a modificat si este operational.

CITESTE SI: Caldura teribila la Timisoara! Cand se intorc temperaturile la 25 de grade?

De acum, vor putea beneficia de acest program pensionarii cu venituri din pensii de pana la 900 lei/luna inclusiv, care nu primesc si indemnizatie sociala, indiferent daca realizeaza sau nu alte venituri, dar si pensionarii cu venituri din pensie si indemnizatie sociala (cumulate) de pana la 900 de lei/luna inclusiv, indiferent daca realizeaza sau nu alte venituri

Pana in prezent, beneficiau aceasta compensare doar pensionarii cu venituri din pensii de pana la 700 de lei/luna.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se INCHIDE o bucata de autostrada in vestul tarii! Anuntul DRDP Timisoara 

„Prin noul program de compensare se doreste in primul rand cresterea numarului de  beneficiari ai acestui program,  iar in al doilea rand s-a avut in vedere debirocratizarea  activitatii medicilor de familie, care nu mai trebuie sa solicite declaratii pensionarilor”, a declarat Presedintele –Director General CJAS Timis, Victor Dumitrascu.

De asemenea, beneficiari programului nu trebuie sa mai depuna la medicul de familie declaratia pe propria raspundere referitoare la veniturile optinute ci vor prezenta doar talonul de pensie si actul de identitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...