Noutati :

Mai multi studenti la Medicina si-au reclamat profesorii la Parlament pentru ca ii pica la examene

13 ianuarie, 2014 - 07:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Mai multi studenti de la Facultatea de Medicina au semnat un memoriu pe care l-au inregistrat la Parlament, in care reclama ca exista doi profesori care nu dau note de trecere decat pentru un numar extrem de mic de studenti.

Studentii de la Facultatea de Medicina de la Universitatea Transilvania din Brasov sustin ca prodecanul Dan Grigorescu si Alina Pascu, conferentiar universitar doctor care sustine cursul de Fiziopatologie, nu dau dovada de obiectivitate la examene.

Potrivit memoriului, 80-90% dintre studenti pica probele date la cele doua materii, aceasta in timp ce procentul de promovabilitate in cazul celorlalte examene este de 80%.

Presedinta Comisiei de Educatie, Ecaterina Andronescu, l-a delegat pe doctorul Marius Neculoiu, senator PNL Brasov, sa investigheze situatia reclamata de studenti.

„Prea multe lucruri nu pot sa va spun. Am stat de vorba cu profesorii de la Facultatea de Medicina. Si domnul rector Abrudan cunoaste situatia. Profesorii spun ca sunt slab pregatiti studentii, de aceea sunt aceste rezultate. De celalta parte, studentii cer ca la examenele sutinute de acestia, sa fie prezenta o comisie de examinare, fie interna, din cadrul Universitatii, fie din afara facultatii. Eu sper ca aceasta situatie sa fie rezolvata cat mai repede, iar ratiunea sa-si spuna cuvantul”, a declarat senatorul Marius Neculoiu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...