Mai multi elevi eliminati de la Bacalaureat 2015 au ajuns in instanta. Ce au obtinut?

Au fost eliminati de la Examenul de Bacalaureat si au decis sa mearga in instanta sa-si ceara dreptate. Vorbim despre mai multi elevi de la Colegiul Tehnic „Unirea” din Stei, care au dat in judecata Inspectoratul scolar judetean. Au obtinut suspendarea deciziei pana la pronuntarea instantei de fond.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Bihor, 12 elevi care au sustinut bacalaureatul la Colegiul Tehnic ”Unirea” din stei si care fusesera eliminati din examen pentru frauda au dat in judecata ISJ, obtinand suspendarea efectelor deciziei autoritatilor scolare, scrie realitatea.net.

Printre cei care au apelat la instanta se numara o eleva de nota 10:00, Alexandra Burta, sefa de promotie a colegiului. Astfel de solutii au fost pronuntate si in cazul altor 11 elevi eliminati din examen. Decizia judecatorilor poate fi atacata cu recurs in termen de cinci zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...