Noutati :

Mai multe linii de transport public vor circula deviat de pe doua strazi mari din Timisoara, in weekend

14 aprilie, 2022 - 03:00 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. In perioada 15 – 16 aprilie, mai multe linii de transport public local vor circula deviat, din cauza unor lucrari care vor avea loc pe strada 1 Decembrie si pe Calea Sagului.

Astfel, potrivit STPT:
– In 15 aprilie, intre orele 09:00 si 16:00, si 16 aprilie, pe durata intregii zile, tramvaiele care circula pe liniile 6a si 6b vor circula deviat pe urmatorul traseu (dus-intors): Gara de Est – Piața Badea Cârțan – Piața Traian – Piaţa Timișoara 700 – Catedrala Mitopolitană – Piața Sfânta Maria – Piața Bălcescu – bulevardul Liviu Rebreanu – AEM – Ciarda Roşie;
– Traseul liniei 23 va fi prelungit pana la Gara de Est pe traseul dus – intors: AEM – Calea Stan Vidrighin – strada Ștefan cel Mare – Piața Traian – strada Dacilor – Piața Badea Cârțan – strada Mihail Kogălniceanu – Gara de Est.
– In 15 aprilie, intre orele 08:00 și 16:00, ca urmare a unor lucrari la reteaua de gaze pe Calea Sagului, sensul spre localitatea Sag, pe breteaua dreapta care duce sub pod, dupa statia “Shopping City”, traseul comun al linilor 33, E1 si E8 va suferi urmatoarea modificare: autobuzele, la iesirea din sensul giratoriu, nu vor intra pe breteaua ce duce sub pod, ci vor circula inainte pana la baza podului, dupa care vor reintra pe bretea, pe zona betonata; la revenire pe bretea va fi o statie temporara.

De asemenea, incepand cu data de 15.04.2022, mijloacele de transport in comun vor circula dupa programul de vacanta, pană la reluarea cursurilor scolare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...