Noutati :

Mai multe clasari pe podium pentru canotorii timisoreni la Campionatul National de Fond rezervat juniorilor!

12 aprilie, 2014 - 08:35 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Peste 180 de canotori din tara s-au intrecut vineri si sambata pe canalul Bega. Sportivii au concurat pe distanta clasica de 6 000 de metri, in abarcatiuni cu rame sau cu vasle, in echipaje formate din unul, doua sau patru persoane, la feminin si masculin.
Au fost organizate in total patru reuniuni in cele doua zile de concurs, in final fiind alcatuit si un clasament al cluburilor. Asa cum era de asteptat, canotorii de la Licul Traian Lalescu Orsova s-au clasat pe primul loc in clasamentul general, obtinand un total de 75 de puncte, locul 2 le-a revenit celor de la CSM Calarasi (36 p), iar pe locul trei din cele 18 echipe participante s-a clasat CSS Bega Timisoara(35p).
Rezultate bune au obtinut si sportivii de la CSM Timisoara care au incheiat pe locul 5, la general.
„Sunt foarte multumit, din punct de vedere al pregatirii a fost una foarte buna si sa nu uitam ca di toate cluburile participante noi am venit pe locul 5, per total, pe medalii. Am lasat in urma cluburi mari ca Steaua, Dinamo, Olimpia. Tinand cont ca am avut echipe multe, au fost si echipe care nu au mers chiar foarte bine, dar cei care nu au reusit a confirme inca sunt tineri si au ocazia sa-si arate valoarea la anul, dupa inca un an de canotaj”, a spus Zlatomir Balojin, presedintele CSM Timisoara, care vrea sa le dea ocazia juniorilor sa participe si la Campionatul National de Fond pentru Seniori de spatamana viitoare:„Am si echipa de seniori, dar cu juniorii voi face o echipa, pentru ca vreau sa concuram la proba de 8+1, nu vreau sa fac estimari in privinta medaliilor, asteptam, dar speram sa avem rezultate cat mai bune”, a mai spus Balojin.
Clasarile pe podium reusite de sportivii timisoreni la Campionatul National de Fond pentru Juniori:
Reuninea I
Stef Patricia,Hobean Norica(CSM Timisoara) – Locul 3,  dublu vasle, Juniori I, feminin
Petreanu Madalina(CSM Timisoara)- Locul 3, simplu vasle, Juniori I, feminin
Balas Samuel, Homorogan Alin, Udrescu Vasile, Doros Bogdan(CSM Timisoara)- locul 3,Juniori I, masculin, echipaj patru rame
Reuniunea II
Bardan Radu, Hodorogea Razvan(CSM Timisoara)- Loc 1  dublu rame, categorie usoara, juniori, masculin.
Penta Casian Dacian, Ciosici Daniel Alin (CSS Bega Timisoara) – Locul 3, dublu rame, categorie usoara,Juniori, masculin
Lapuste Nelu Beniamin(CSS Bega Timisoara)- Locul II simplu vasle, categorie usoara, Juniori, masculin J
Reuniunea III
Ionescu Marina, Stef Patricia, Petreanu Madalina, Hobean Norica(CSM Timisoara)- Locul II, patru rame, Juniori I, feminin
Reuniunea IV
Bardan Radu, Hodorogea Razvan(CSM Timisoara) – Locul I, dublu vasle, categorie usoara, Juniori, masculin
Ciosici Alin, Penta Casian(CSS Bega Timisoara) Locul 3 dublu vasle categorie usoara, Juniori, masculin
Anita Mihaela Claudia(CSS Bega Timisoara) _ Locul I, simplu vasle, categorie usoara, Juniori feminin
Canotajul va reveni la Timisoara si saptama viitoare, cand sunt programate sa se dispute pe canalul Bega si Campionatele Nationale de Fond pentru seniori. Competitia rezervata va avea pe 16 si 17 aprilie.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...