Noutati :

Macaraua uriasa, construita la Timisoara si mai inalta decat Catedrala, pleaca spre Tulcea. La ce va fi folosita?

15 aprilie, 2014 - 11:43 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Un drum lung si anevoios! Asta urmeaza pentru un utilaj gigant ce va pleca de la Timisoara, unde a fost contruit, catre cealalta parte a tarii. Destinatia finala este Tulcea.

Macaraua, cea mai mare fabricata vreodata in Romania, la fostul UMT, va porni inainte de miezul noptii spre santierul naval de la Tulcea, unde va ajunge chiar de Paste, mergand cu viteza foarte mica, din pricina gabaritului.

Utilajul va fi folosit in santierul naval pentru construirea de vapoare.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale ca in perioada 15 – 20 aprilie se va efectua un transport agabaritic pentru care a fost eliberata autorizatia speciala de transport pe ruta:

DN69: Timisoara – Intersectie DN69 – Centura Timisoara; DN Centura Timisoara: Intersectie DN69 – Centura Timisoara – Intersectie DN6 – Centura Timisoara; DN6: Intersectie DN6 – Centura Timisoara – Orsova – Centura Drobeta Turnu Severin – Ciochiuta – Intersectie DN6 – DJ674; DN66: Intersectie DN66 – DJ673 – Filiasi; DN65F: Filiasi – Intersectie DN65 – DN65F; DN65: Intersectie DN65 – DN65F – Slatina – Pitesti DN65B; A1: Pitesti – Intersectie A1 – DN Centura Bucuresti; DN Centura Bucuresti: Intersectie A1 – DN Centura Bucuresti – Intersectie DN1 – DN Centura Bucuresti – Intersectie A2 – DN Centura Bucuresti; A2: Intersectie A2 – DN Centura Bucuresti – Intersectie A2 – DN22C – Intersectie A2 – A4; A4: Intersectie A2 – A4 – Ovidiu; DN22: Ovidiu – Tariverde – Tulcea.

Convoiul va fi insotit, conform prevederilor Autorizatiei Speciale de Transport (AST), de doua vehicule autorizate si de un echipaj al Politiei Rutiere. Transportul se va desfasura etapizat, cu intreruperea temporara si locala a circulatiei rutiere pe traseu.

Avand in vedere faptul ca acest transport va ocupa intreaga parte carosabila, rugam participantii la trafic sa respecte indicatiile reprezentantilor Politiei Rutiere astfel incat sa nu se produca blocaje in trafic si in masura in care este posibil, sa evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul. Detalii privind desfasurarea transportului (perioade si sectoare restrictionate) se pot obtine de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34”, spun reprezentantii DRDP Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...