Luni, 29 noiembrie, este zi libera pentru bugetari. Elevii si profesorii din scolile si gradinitele publice vor avea o perioada de 5 zile libere

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca Guvernul va aproba in sedinta de azi declararea zilei de 29 noiembrie ca zi nelucratoare in sistemul public.

Elevii si profesorii nu vor mai merge la ore pe 29 noiembrie, având astfel trei zile fara scoala in intervalul 29 noiembrie – 1 decembrie. La acestea se adauga weekendul, iar perioada de zilele libere este de 5 zile. Revenirea la scoala ar urma sa aiba loc joi, pe 2 decembrie 2021.

Pe ordinea de zi a sedintei de azi se afla si hotarârea propusa de Ministerul Muncii inca din 19 noiembrie care prevede ca „Pentru personalul institutiilor si autoritatilor publice, ziua de 29 noiembrie 2021 se stabileste ca zi libera”.

Pe data de 29 va fi zi libera”, a anuntat Ciuca la inceputul sedintei de Guvern.

SURSA: edupedu.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. um01047 spune:

    Corupție la nivel de stat. Jegurile astea din PSD și PNL oferă privilegii de mult timp nulităților din aparatul bugetar de stat. Este masa lor de manevra electorala. Dacă as avea bani mulți m-as duce în instanta cu aceste doua partide în proces pana la Curtea de la Haga. Toate guvernele făcute de ei s-au dovedit a fi praduitoare. Poporul asta imbecilizat nu se mai trezește. Se dau bani pt nimic serviciilor,miliției,armatei,magistraților,procurorilor etc. Nimic bun nu se întâmplă în tara asta iar leneșul și arogantei de Johannis a consolidat aceasta stare de fapt.