Noutati :

Luna si bec in cele 11 piete din Timisoara. Licitatie de 400.000 de euro pentru servicii de curatenie si intretinere

14 septembrie, 2019 - 10:56 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. De la focare de infectie la spatii curate si bine intretinute. Drumul de la realitate la nazuinta trece printr-o licitatie.

CITESTE SI: ‘Jupanul’ pe mosia DRDP Timisoara, Cristian Ispravnic, mai smecher decat seful sau, ministrul Transporturilor. Sfideaza legea, isi tine ‘la secret’ veniturile in declaratia de avere, dar si rapoartele de activitate 

Se cauta o firma care sa curete toate pietele din Timisoara aflate in gestiunea Societiatii Piete SA din subordinea Primariei.

A fost lansata licitatia in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, iar pretul estimat este de 1.920.000 de lei, adica aproximativ 400.000 de euro, pentru un acord cadru pe 2 ani.

Cu acesti bani ar trebui curatate 11 piete: Piata 700, Badea Cartan, Piata Balcescu, Dacia, Piata de Gros, Piata Doina, Giroc, Ion Ionescu de la Brad, Piata Iosefin, Piata Mehala si Piata Soarelui.

Eu nu sunt multumit de curatenia din piete. De aceea am scos intreg serviciul la licitatie pe SEAP. Momentan e o struto-camila, o parte din curatenie este facuta de angajatii nostri si o parte de o firma pe care am mostenit-o de la vechea conducere„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Ioan Nasleu, directorul SC Piete SA

Firmele interesate sa preia serviciul de curatenie in piete isi pot depune ofertele pana in 10 octombrie, la orele 15.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Singura soluție când este vorba de piețile din Timișoara este demolarea totală iar în locul lor construite parcări supra etajate unde la demisol să fie spații civilizate pentru desfacerea produselor iar la parter și etaje parcare cu plată pentru cei care vin la piață și cei care caută locuri de parcare în centru, Badea Cartan și în jurul celorlalte piețe.
    Pentru cei care au produse de vanzare să li se elibereze abonament.
    Piața din Girocului demolată și construită una undeva pe bulevardul Sudului unde este spațiu. Iar în locul ei o parcare cu demisol parter și un etaj.

  2. Visează frumos .

  3. „Luna si bec” ca in parcurile pentru care firmele prietene incaseaza zeci de milioane pentru intretinere?