Luna sangerie din 8 octombrie anunta sfarsitul lumii? Astrologii spun ca vor avea loc fenomene tragice

Luna Sangerie este in centrul unor scenarii de legate de Sfarsitul Lumii.  Pastorii si astrologii vorbesc  despre posibilitatea izbucnirii de razboaie si aparitia unor calamitati economice.

„In fiecare luna sangerie exista ceva ce incepe cu tragedie si se termina cu triumf. Lucrurile se schimba in lume, iar Dumnezeu incearca sa ne spuna asta in mod supranatural”, a afirmat pastorul crestin John Hagee.
„Discutam de riscuri de sinucideri, de omucideri, de persoane, elemente dubioase care vor iesi la lumina, de epidemii. Atentie ca suntem exact in zona aceasta de trecere, cand se instaleaza anotimpul rece si lucrurile, practic, virozele, dar si tot ce tine de scaderea imunitatii pe eclipsa de luna ne poate afecta foarte tare organismul”, a explicat astrologul Mariana Cojocaru, conform realitatea.net

In 2014-15 (anii 5775-76, dupa calendarul evreiesc) combinația de eclipsa de soare urmata de luna insangerata se va petrece de cate doua ori, deci patru luni insangerate la rand – Tetrada! -, inlantuire rarisima, care (conform NASA) nu va mai avea loc mai devreme de 100 de ani. Macar una din cele patru manifestari ceresti din 2014-15 va avea loc de Pastele evreiesc (Pesah). In ultimul secol, tetrada lunii insangerate a mai avut loc doar de doua ori, de fiecare data a cuprins Pesah-ul si de fiecare data a coincis cu evenimente importante pentru israeliti: prima data, 1949-1950, a fost formarea statului independent Israel si in 1967-68, recucerirea Ierusalimului de la iordanieni.

Citeste mai mult AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...