Noutati :

Luna martie va fi plina de evenimente la Posta: se inaugureaza Muzeul Postei si va avea loc un concert cu Costel Busuioc

24 februarie, 2011 - 01:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

In prima zi a lunii martie se va deschide, la Posta Mare, muzeul Postei Timisoara, un spatiu ce cuprinde obiecte vechi de uz postal si o istorie a activitatii postale timisorene si regionale.

In acelasi perimetru muzeal, au fost alocate zone pentru pentru edituri, librarii, artisti, scriitori, ce doresc sa-si expuna operele contemporane. Expozitiile vor fi periodice si vor fi anuntate din timp, pentru ca iubitorii de arta sau literatura sa fie informati despre programul Muzeului Postei Timisoara.

La inaugurare vor fi prezenti reprezentantii Uniunii Artistilor Plastici din Timisoara, ai Librariei Carturesti, ai Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si copiii din Timis, castigatori ai campaniei lui Mos Craciun.

Astfel, vizitatorii pot admira un spatiu vechi, in antiteza cu lucrari de arta, carti si martisoare, acestea din urma confectionate de catre copiii cu deficiente de auz, ai Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” Timisoara.

Evenimentele lunii martie nu se opresc aici, in data de 7 martie, la ora 13, in Sala festiva a Centrului, Costel Busuioc va sustine un nou concert extraordinar, dedicat mamelor de copii cu nevoi speciale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...