Luminitele de sarbatoare s-au aprins deasupra unui tricolor urias la Timisoara. S-a deschis Targul de Craciun. Foto si video

TIMISOARA. Atmosfera de sarbatoare la Timisoara. In seara zilei de 1 Decembrie, Piata Victoriei si-a schimbat infatisarea, odata cu aprinderea iluminatului festiv. A fost deschis oficial si Targul de Craciun din centru in acest an (foto sus Evenimente Primaria Timisoara).

CITESTE SI: Ce a insemnat Republica Banat proclamata la Timisoara? Aveam nevoie de Unire? Profesorul Sorin Ionescu: Banatenii au fost fondatorii ideii de unitate in diversitate, asa cum o vede Uniunea Europeana astazi 

Mii de timisoreni au venit in centru sa asiste la momentul aprinderii luminitelor de la ornamente, sa admire bradul impodobit si sa se bucure de concerte.

Numaratoarea inversa a momentului in care Piata a fost scaldata in lumina a fost asteptat cu nerabdare de cei adunati pe platoul din fata Operei.

https://www.facebook.com/OpiniaTM/videos/1545715358917985/

Un tricolor urias a fost adus in Piata Victoriei si fluturat peste captele celor prezenti in uralele multimii.

Odata cu aprinderea luminitelor, s-a dat oficial si startul Targului de Craciun, unde timisorenii isi vor putea astampara foamea, vor putea ciocni un pahar de vin fiert ori vor putea cumpara tot felul de cadouri si ornamente pentru sarbatori, atat din Piata Victoriei, cat si din Libertatii.

(Foto: Virgil Simonescu)

In Piata Libertatii pe cladiri sunt proiectii cu fulgi de zapada si au fost iluminati stejarii din fata Garnizoanei, plantati de Regele Ferdinand si Regina Maria. Tot aici se afla si patinoarul, dar si caruselul.

Targul de Craciun de la Timisoara va fi deschis pana in 12 ianuarie 2020.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Frumoase ghirlandele de lumini, felcitari!
    Carcotas fiind, ma intreb daca i-a intrebat cineva pe locatarii din Centru ce prefera: gratare in parcarea Modex de 2 ori pe an sau proiectii laser pe ferestrele lor in fiecare seara in Decembrie?