Noutati :

Lumina de la Timisoara, in casa noua. S.C.ELBA S.A. isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou, ultramodern

17 octombrie, 2013 - 06:54 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
1

S.C. ELBA S.A., unul dintre cele mai puternice branduri ale Timisoarei, a ajuns in pragul implinirii a 100 de ani de existenta. Activitatea intreprinderii s-a mutat intr-un sediu nou, modern, dotat cu tehnologii de ultima generatie.

ELBA este, la ora actuala, cel mai mare furnizor de solutii, sisteme si corpuri de iluminat din Romania. Printre factorii care au contribuit la succesul intreprinderii se numara seriozitatea si perseverenta angajatilor.

“Trebuie sa faci lucruri bune si durabile. Asa iti castigi renumele pe piata de desfacere si, implicit, increderea partenerilor. Am pus mult suflet in munca noastra, am dat dovada de pricepere si daruire, dar si de staruinta in vremuri de restriste, si am izbandit. Asa am scris una dintre cele mai ‘luminate’ pagini din istoria business-ului romanesc, care a mizat totul e voiinta si puterea banatenilor de a fi mereu la inaltime” explica Gheorghe Cocian, director general si presedinte al Consiliului de Administratie al S.C. ELBA S.A.

La sarbatoarea uneia dintre cele mai de succes intreprinderi din tara au participat oficialitati, oameni de afaceri, partenerii traditionali ai fabricii timisorene, reprezentanti ai mediului academic.

“Ne mandrim cu “lumina care vine de la Timisoara” – sloganul ELBA – pentru ca este cunoscuta prin produsele de calitate, nu numai in Romania, ci si la export. Este un exemplu pentru industria romaneasca de cum poti sa rezisti in timp daca ai resurse umane bune, pregatite profesional, si un plan de afaceri pe termen lung. Este o investitie proiectata cu multi ani in urma. Felicit echipa condusa de domnul Gheorghe Cocian, un profesionit desavarsit, un om moral, un om etic, care a stiut sa stranga toate resursele si sa le distribuie, ajungand sa poata concura cu orice companie de profil din Europa” a afirmat Maria Grapini, ministrul delegat pentru Intreprinderi mici si mijlocii, Mediul de afaceri si Turism.

Noul sediu este situat in parcul tehnologic Freidorf din Timisoara, pe o suprafata de 80.000 mp si reprezinta o investitie de peste 50 de milioane de euro. Ansamblul cuprinde o cladire administrativa si laboratoare, o hala de productie corpuri de iluminat auto si o hala de productie aparate de iluminat industrial.

Prin investitiile facute in constructii, tehnologii si laboratoare, ELBA se situeaza in avangarda progresului tehnologic si a protectiei mediului inconjurator.

Avand aproape 1000 de angajati, SC ELBA SA este cel mai mare furnizor de solutii, sisteme si corpuri de iluminat general si auto din Romania, o afacere cu capital suta la suta romanesc, pornita din inima Banatului.

Video-ul nu poate fi incarcat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari.

    La vechea locatie ar fi bine sa se deschida circulatiei acel drum de la Podul Eroilor pana la Strada Garii.
    Iar daca nu se vinde/darama prea curand acele cladiri atunci s-ar putea amenaja locuinte pentru a fi date in chirie sau cazurilor sociale (presupun ca ar fi cladiri pentru asa ceva, clar nu halele)