Noutati :

Lugojul va avea mai multe parcuri

8 februarie, 2011 - 11:54 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Municipiul Lugoj va avea mai multe spatii verzi. Aceasta datorita unui proiect accesat de Primarie si care urmareste implicarea comunitatilor in proiecte de amenajare a zonelor verzi.

In cursul acestei luni s-a lansat Programul „Spatii Verzi Urbane” – proiecte pentru reabilitarea si crearea de spatii verzi

Programul urmareste implicarea comunitatilor in proiecte de infiintare, amenajare si reabilitare de spatii verzi. Vor fi finantate proiecte care vizeaza infiintarea si reabilitarea parcurilor publice, terenurilor de joaca, parcurilor scolilor, pe baza principiilor mediu-protective, in scopul utilizarii comunitare.

Intre activitatile eligibile se numara: plantari de plante sau arbori, curatirea spatiilor publice de recreere, montarea si vopsirea cosurilor de gunoi, infiintarea colectoarelor selective de deseuri, reabilitarea cu materiale naturale sau mediu-protective a diferitelor elemente din spatii publice, infiintarea din materiale naturale a unor terenuri de joaca, suporturi pentru biciclete, banci, mese, unelte de sport, stabilimente pentru odihna in spatii publice.

Valoarea finantarii acordate in cadrul Programului este de 8.000 lei, contributia minima a solicitantului fiind de 20%. Termenul limita de depunere este 1 martie 2011, ora 16.00.

Beneficiari eligibili sunt Organizatiile Neguvernamentale in parteneriat cu scoli sau institutii publice. Prin urmare, Primaria Municipiului Lugoj isi manifesta disponibilitatea pentru un asemenea parteneriat, care ar aduce o serie de beneficii pentru municipalitate.

Reprezentantii ONG-urilor interesate de incheierea unui parteneriat sunt asteptati la Primaria Municipiului Lugoj, Biroul Management Proiecte Programe, camera 102, telefon 0256/35.22.40, interior 268, persoana de contact Liviu Savescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...