Noutati :

Lucrarile la Podul Dragalina schimba traseele pentru mai multe mijloace de transport in comun, la Timisoara

23 mai, 2018 - 04:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Mai multe tramvaie isi schimba traseul incepand de joi, 24 mai, din cauza unor lucrari ce au loc in zonele in care acestea circula.

CITESTE SI: O mie de lei costa un ‘rahat’ la Timisoara 

Avand in vedere ca vor demara lucrarile de reabilitare ale podului Dragalina, RATT anunta ca in zona, mai multe linii de tramvai vor avea trasee modificate.

Liniile 1 si 8 nu vor mai circula de la Piata Mocioni catre Gara de Nord, ci vor avea capat de linie in bucla din Dambovita. De asemenea, tramvaiele care circula pe linia 9 vor reveni la vechiul traseu, respectiv AEM – Dambovita si retur.

CITESTE SI: Soseaua carutasilor, la Timisoara. Locul in care atelajele merg in coloana

Calatorii vor putea folosi liniile de troleibuz 11, M11, 14, M14 si 18, precum si liniile de autobuz Exprez 1 si Expres 3+2 pentru a se deplasa catre si de la Gara de Nord.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Rugaminte catre cei care lucreaza acolo (firma, ….) dar nu numai:
    1. Marcati cu marcaj provizoriu (galben) traseele care pot fi urmate de catre automobilistii venind dinspre ambele sensuri (dar vezi de exemplu si „nedumerirea” cand vi dinspre Gara si trecand podul ai voie sa mergi si catre stanga?)
    2. Intru cat este vara ar fi bine ca programele de lucru ale constructorilor sa fie prelungite de la 7 ore (+ 30 min pornire si + 30 min oprire) la 10 poate chiar 12 ore. Ma uit la cum se lucreaza in zona J.M. si chiar i-mi pun intrebarea cum de acolo se poate?
    In rest, sa auzim de (si mai) bine!