Noutati :

Lucrarile la Michelangelo lasa fara apa Liceele Pedagogic si C.D. Loga si Clinica de fizioterapie. Pe ce strazi se mai ia apa!

17 martie, 2014 - 03:11 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0


UPDATE: Se decaleaza ora la care era programata oprirea apei reci in centrul Timisoarei

La solicitarea consumatorilor, precum si pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor scolare de la liceele Loga si Pedagogic, Primaria Timisoara si Antreprenorul lucrarilor din zona pasajului Michelangelo au hotarat ca Aquatim sa intrerupa furnizarea apei pentru executarea lucrarilor,  miercuri, 19 martie, dupa ora 16.
___________________

TIMISOARA. Fara apa calda pe strada C.D. Loga din Timisoara, dar si pe alte strazi din zona, din pricina lucrarilor de reabilitare a retelei de alimentare cu apa din zona pasajului Michelangelo. Raman, asadar, fara apa rece si Clubul Sportiv Scolar nr. 1 kaiac canoe, precum si Liceele C.D. Loga, Carmen Sylva, dar si Institutul Francez, Clinica de fizioterapie si firmele care au sediul acolo.

Potrivit Aquatim, se intrerupe furnizarea apei rece pe strazile Rene Brasey, Camil Petrescu si C.D. Loga, miercuri, 19 martie, intre orele 8:00 – 16:00.

„Afectate de aceasta intrerupere vor fi si Clubul Sportiv Scolar nr. 1 kaiac canoe, Liceul C.D. Loga, Liceul Pedagogic Carmen Sylva, Institutul Francez, Clinica de fizioterapie de pe strada C. D. Loga si agentii economici situati pe strazile mentionate mai sus. Intreruperea se datoreaza lucrarilor de reabilitare a retelei de alimentare cu apa din zona pasajului Michelangelo”, spune Ilie Vlaicu, directorul societatii de apa si canal din Timisoara.

Specialistii de la Aquatim anunta ca e posibil sa apara apa tulbure la robinete odata cu reluarea alimentarii cu apa rece.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...