Noutati :

Lucrari la drumuri pe Calea Buziasului. Vezi ce strazi intra in reparatii si ce se face in zona!

6 iulie, 2012 - 12:46 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Calea Buziasului intra in reparatii in mai putin de 2 saptamani. Soferii care vor traversa zona Buziasului vor trebui sa fie mult mai atenti in trafic, pentru ca muncitorii vor sta permanent acolo, pentru a inlocui asfaltul.

Mai exact, lucrarile de reparare a carosabilului de pe Calea Buziasului vor incepe luni, 16 iulie. Este vorba despre intersectia cu str. 1 Decembrie, inclusiv sensul giratoriu, pana la intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu, inclusiv giratia.

„Se va inlocui covorul asfaltic existent si la ridicarea capacelor la cota. Pentru tronsonul cuprins intre str. 1 Decembrie si St. O. Iosif nu se fac reparatii in aceasta perioada, deoarece exsita un proiect cu fonduri europene”, a precizat viceprimarul Sorin Grindeanu, responsabil de Directia Tehnica.

Proiectul prevede reabilitarea liniilor de tramvai pe strada Stefan cel Mare, precum si reabilitarea tramei stradale. A trecut deja de toate fazele de aprobare si se afla la Bucuresti, unde asteapta semnarea contractului de finantare.

In aceasta perioada se mai lucreaza si la strada Closca, care va fi extinsa la 4 benzi, dar si la carosabilul din zona Pietei 700. Lucrari majore se mai fac si in zona delimitata de Calea Martirilor, strazile Lidia si Versului, unde se inlocuieste asfaltul, se repara trotuarele si se extinde iluminatul public.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...