Noutati :

Lucrari la calea ferata din Regionala Timisoara. Atentie, calatori! Unele trenuri ar putea pleca la alte ore din gari

8 iulie, 2014 - 03:34 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. CFR promite ca trenurile vor circula cu viteza mai mare, dupa mai multe lucrari de reparatii pentru consolidarea infrastructurii feroviare pe raza Regionalei Timisoara. Vor fi anumite modificari de orar la cateva trenuri.

CFR anunta lucrari de reparatii pe mai multe sectii de circulatie, nu numai pe raza Regionalei Timisoara, ci si in zonele Cluj, Craiova, Galati si Iasi.

„Lucrarile de reparatii au drept scop consolidarea infrastructurii feroviare si, implicit, imbunatatirea conditiilor de calatorie pe cale ferata, prin cresterea vitezei circulatiei si sporirea sigurantei feroviare”, anunta reprezentantii CFR S.A. Acestea sunt programate sa se desfasoare in lunile iulie si august, pe intervalele de statii: Utvinisul Nou – Santana, firul I, Regionala CF Timisoara, Saratel – Magherus Sieu, Regionala CF Cluj, Targu Jiu – Livezeni, Regionala CF Craiova, Tecuci – Tecuci Nord, Regionala CF Galati, Lunca Ilvei – Hm Silhoasa, Regionala CF Iasi.

Trenurile vor circula in continuare, insa e posibil ca in intervalele orare de desfasurare a lucrarilor se vor opera mici modificari la ora de plecare si de sosire pentru anumite garnituri care opereaza la nivel regional, „modificarile fiind anuntate in statiile de cale ferata”.

„Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A. recomanda publicului calator sa solicite, inainte de efectuarea calatoriei, informatii despre modificarile din graficul de circulatie al trenurilor, in statiile si agentiile CFR sau la numarul de telefon 021/9521”, mai anunta CFR.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Aha, stirea asta e pentru aradeni. Pentru timiseni nu aveti asemenea stiri?