Noutati :

Lucrari ale echipelor Aquatim la Timisoara si in judet

6 aprilie, 2022 - 10:42 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de furnizare si opreste apa intr-un oras din Timis.

Vineri, 8 aprilie, intre orele 8:30-10:30 se va opri furnizarea apei in Buzias, pe strazile Bisericii, 22 Decembrie si Grivitei, din cauza lucrarilor de conexiune a noii retele in caminele de vane.

Nu este singura interventie programata in zilele urmatoare.

Joi, 7 aprilie, intre orele 9-15, in Remetea Mare se vor spala rezervorul de inmagazinare si reteaua de distributie, iar intre orele 9-14 se va spala reteaua din Jabar. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta. Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

Vineri, 8 aprilie, intre orele 8-18, pe bulevardul Cetatii se va executa inlocuirea unei conducte DN 110 mm si montajul caminului de vane. Lucrarile fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 4 – bulevardul Cetatii”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe bulevardul Cetatii – portiunea dintre strazile Gheorghe Lazar si Iancu Flondor, precum si pe strazile Martir Cernaianu, Samuil Sagovici, Crisan, Labirint si Dropiei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aqautim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completă.

De asemenea, cnsumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...