Noutati :

Lucrarea pentru modernizarea Bulevardului Cetatii din Timisoara are si constructor si diriginte de santier. Cand incep lucrarile

6 august, 2020 - 11:38 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
6

TIMISOARA. Dupa ce zilele trecute s-a incheiat evaluarea tehnica a singurei oferte depuse pentru contractul de peste 17 milioane de euro in vederea modernizarii Bulevardului Cetatii, iar Primaria a stabilit ca aceasta corespunde, acum municipalitatea a incredintat si dirigentia de santier pentru aceasta lucrare.

CITESTE SI: Operatiune spectaculoasa la Timisoara. Zeci de copaci sunt transplantati, cu macaraua, pe bulevardul Sudului, care se extinde la 4 benzi. Video 

Astfel, asocierea a 8 firme, avand-o ca lider pe PORR Construct va realiza proiectarea si executia, iar Eugenia Marinela Totor, Persoana Fizica Autorizata, va superviza lucrarea ca diriginte de santier.

Constructorii primesc 17.365.145 euro cu TVA, in vreme ce, pentru asistenta tehnica, dirigintele de santier primeste aproape 50.000 de euro, cu TVA.

Pe tronsonul din Bulevardul Cetatii ce urmeaza sa fie modernizat se vor schimba liniile de tramvai, se va reface carosabilul si se vor inlocui toate retelele de utilitati.

Lucrarile sunt prevazute sa dureze 3 ani, iar in acest timp trebuie refacuti 1,57 km de linie cale dubla de tramvai si reabilitati 25.800,94 mp de carosabil si 12.291,45 mp de trotuare.

De asemenea, vor fi construite piste de biciclete pe un perimetru de 3.590,62 mp, iar spatiul verde va acoperi 20.530,79 mp din suprafata, portiunea dintre sinele de tramvai urmand a fi inierbata. In proiect este cuprinsa si modernizarea a 10 statii de tramvai.

Odata ce Primaria Timisoara iscaleste contractele, vreme de sase luni va dura proiectarea noului bulevard, astfel ca lucrarile in teren nu vor incepe mai devreme de primavara anului viitor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Da Doamne!!

 2. Un lucru s-a omis.
  Botanista Witz Fritz Figur, va planta copacii și va tunde iarba ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. 18 mil de euro si 3 ani pentru mai putin de 2 km. WOW! just wow!

 4. Cind robu acum 8 ani a preluat primaria era terminate aprox.70%din calea de rulare tramvai gospodaria subterana.trotuare iluminat spatii verzi etc.Existaa proiect tot pt Calea BogdaneatilorCetatii Drubeta Ana Ipateascu si spre Mosnita.Dar nu erau cistigate de cine trebuia.Transportul in comun a fist a 5 roata la car,exact invers cu restu lumii.Europa asigura fonduri nerambursabile ca pt restul lucrarilor.Acum hotul si -a dat seama ca trebuie si tramvaie noi dar nu pot circula pe liniile vechi.Va mai amintiti primul scandal pt 300 000 de euro mod8ficare completa la Sala Olimpia a preferat sa dea primaria 1000000 de e7ro pt sala care 3ste inceputa pe cind era rector si acum este in paragina.Mi-e scirba de hotul asta care si-a batut joc de Timisoara

  • Scuze pt greseli nu-i locul să pot scrie

   • Nu te mai scuza toti știm că ești unul dintre cei mai idioți usri-sti botaniști, care te faci de kakt de fiecare dată când vrei să te dai supozitor.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂