Lucian Bute s-a hotarat si cere revansa: Nu mi-e frica de Froch!

Lucian Bute s-a decis si vrea sa ii ceara revansa lui Froch, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a pierdut in fata acestuia. Bute a lasat sa se inteleaga ca meciul de revansa ar putea avea loc la Bucuresti.

„Daca imi era frica de el, abandonam din prima repriza… Nu mi-e frica de Froch: in contract exista o clauza ferma, trebuie sa imi acorde revansa”, a spus Lucian Bute, la o zi dupa revenirea din Nottingham.

La sosirea acasa, Bute ceruse suporterilor rabdare, pana cand se va decide asupra viitorului: marti seara, pugilistul a fost transant – vrea meciul revansa fie la Bucuresti, pe Arena Nationala, fie la Montreal („unde ma simt ca acasa”).

Contractul dintre managerii celor doi pugilisti, semnat inaintea intalnirii de sambata trecuta, prevede obligativitatea unui meci revansa, in cazul in care Froch se impune. Acest meci ar urma sa se dispute la Montreal, lucru stabilit in acelasi contract.

„Nu vad care ar fi problema sa mutam meciul la Bucuresti, unde mi-ar placea sa am 55.000 de oameni in spate. Dar si la Montreal sau Quebec, tot ca acasa ma simt”, a spus Bute care nu a putut preciza totusi cand ar solicita acest meci-revansa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.