Noutati :

Luchin lasa ACS Poli Timisoara pentru Bulgaria

11 ianuarie, 2016 - 09:52 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
1

TIMISOARA. Unul dintre cei mai buni jucatori ai lui ACS Poli a ales sa plece din Timisoara… cu destinatia Bulgaria. Nu este insa prima oara cand banateanul evolueaza in tara vecina. Iar vestea a dat-o chiar managerul clubului, Daniel Stanciu.

 

”Luchin nu mai este jucătorul nostru, am pierdut un fotbalist foarte bun, el s-a înțeles cu o echipă din Bulgaria. Este vorba despre Levski”, a spus Stanciu in direct la Digi Sport.

Deoarece a venit la un salariu mic, fotbalistul a avut o clauza prin care putea sa plece in iarna, in cazul in care va primi o oferta mai buna.

Luchin a mai evoluat in Bulgaria, la Botev Plovdiv, unde a strans 14 meciuri si a marcat un gol. In Romania, fotbalistul nascut in Varias a mai jucat, in afara de Poli, la Dinamo si Steaua. In acest sezon, a adunat 17 partide pentru ACS Poli si a marcat trei goluri.

Levski Sofia este pe locul 2 in acest moment in prima liga bulgara, la egalitate de puncte cu liderul Ludogorets.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Foarte bine ! mai urmeaza sa scapam si de Canu .Ambii au fost cei mai slabi din apararea lui Poli si care au multe gafe in partidele pierdute copilareste de Poli Fara acestia doi sper ca echipa sa evolueze mult mai bine.