Noutati :

Luati autobuzul gratis pentru a urmari concertul Filarmonicii Banatul la unitatea militara de la Chisoda! Vedeti aici de unde si la ce ora!

7 mai, 2011 - 02:07 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Sute de timisoreni sunt asteptati duminica seara, la concertul orchestrei Filarmonicii „Banatul” printre taburile si masinile „Scorpionilor Galbeni”. RATT pune la dispozitia lor autobuze, care pleaca de la Catedrala.


Incepand cu ora 20, militarii timisoreni pregatesc si ei un moment deosebit, acompaniati de orchestra Filarmonicii. Sute de oameni sunt asteptati sa imortalizeze momentul.

RATT introduce autobuze care sa-i duca pe timisoreni la unitatea din Chisoda, ce vor pleca de la Catedrala Mitropolitana, din statia autobuzului 33, incepand cu ora 18.30. Vor fi trei curse, in interval de 15 minute. Autobuzele vor opri in toate statiile liniei 33. Este vorba despre piata Sinaia – Brancoveanu – piata Iuliu Maniu – Arta Textila. Seara, de la ora 21, participantii la eveniment vor putea lua autobuzul inapoi spre oras de la Unitatea Militara.

Dupa ce artistii au cantat in padure, pe pista aeroportului, pe malul Begai, intr-un santier si in fata Catedralei, acum  orchestra Filarmonicii propune un alt loc neconventional pentru spectacol: unitatea militara din Chisoda.

Concertul incepe de la ora 20.00, iar spectacolul va fi dirijat de maestrul Gheorghe Costin. Intrarea va fi libera, pentru ca melomanii timisoreni sa se relaxeze cu ocazia Zilei Europei.

Capitala Banatului mai gazduieste si alte concerte inedite. In 25 mai, orchestra Filarmonicii din Moscova va urca pe scena sub conducerea muzicala a lui Yuri Simonov, iar in 26 mai, incepand cu ora 19, sub cea a lui Yuri Botnari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...