Lovitura pentru mafia italiana: 100 de infractori, arestati

Carabinierii au descins simultan in mai multe locuinte si au arestat peste 100 de persoane, suspectate ca fac parte din grupari mafiote. Oamenii legii au pus sub sechestru si bunuri in valoare de aproape 500 de milioane de euro. Numai din Neapole au fost ridicati 50 de oameni, acuzati de asociere mafiota, trafic de droguri sau santaj, iar printre suspecti se numara si patru membri ai politiei care s-au lasat mituiti de infractori. "Operatiunea ne-a permis sa decapitam gruparea Cosa Nostra", au declarat victorioase autoritatile.

Carabinierii au descins simultan in mai multe locuinte si au arestat peste 100 de persoane, suspectate ca fac parte din grupari mafiote. Oamenii legii au pus sub sechestru si bunuri in valoare de aproape 500 de milioane de euro.

Numai din Neapole au fost ridicati 50 de oameni, acuzati de asociere mafiota, trafic de droguri sau santaj, iar printre suspecti se numara si patru membri ai politiei care s-au lasat mituiti de infractori.

„Operatiunea ne-a permis sa decapitam gruparea Cosa Nostra”, au declarat victorioase autoritatile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...