Noutati :

Lovitura de teatru in dosarul Elodia: Cristian Cioaca ar putea fi eliberat

9 septembrie, 2013 - 10:05 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Surpriza de proportii in dosarul „Elodia”! Ar putea fi pus Cioaca, azi, in libertate?  ziarulring.ro prezinta un document a carui nulitate absoluta ar putea face ca, azi, fostul politist sa fie eliberat.

Vom sustine la acest termen si revocarea masurii arestarii preventive” Pe langa motivele de apel, avocata Vasii va depune, azi, la Curtea de Apel, si o „bomba” procedurala, respectiv, motivele de revocare a masurii de arestare preventiva a lui Cristian Cioaca. Care va fi, concret, motivatia avocatei Maria Vasii in aceasta solicitare de revocare a arestarii clientului sau, curiosii o vor afla in instanta sau… dupa finalizarea sedintei de judecata. Temeiul acestei posibile puneri in libertate a lui Cioaca il constituie insa o incheiere de sedinta a Curtii de Apel Pitesti, care a constatat temeinicia arestarii lui Cioaca intr-un… alt dosar. Ca si cum, efectiv, Cioaca ar fi arestat intr-o… alta cauza. „Vom sustine la acest termen si revocarea masurii arestarii preventive avand in vedere ca hotararea (n.r. – hotararea prin care instanta de apel a constatat legalitatea si temeinicia arestarii preventive a lui Cristian Cioaca) a fost pronuntata intr-un alt dosar (n.r. – Dosarul nr. 1527/46/2013, un dosar intermediar al prelungirii arestarii preventive), aceasta echivaland cu lipsa oricarui temei in baza caruia sa mai fie justificata arestarea in Dosarul 1252/109/2013 in care clientul meu este judecat in apel„, spune avocata Maria Vasii.

Mai multe aici!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...