Noutati :

‘Love Story’ pentru medicii si asistentii de la ATI din intreaga tara. Raed Arafat, invitat special la Timisoara

4 octombrie, 2012 - 11:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Concertul simfonic „Love Story” a incantat participantii la deschiderea celei de-a 10-a editii a Cursului International de Ghiduri si Protocoale in Anestezie si Terapie Intensiva si Meidicina de Urgenta. Printre oficialitatile prezente la eveniment s-a numarat si subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.

Sute de medici si asistenti din intreaga tara, dar si specialisti din strainatate, au participat la festivitatea de deschidere. Sala Filarmonicii Banatul din Timisoara a fost plina. Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost prezent si el la eveniment si a precizat ca in perioada urmatoare Ministerul Sanatatii isi va indrepta atentia mai mult spre aceasta specializare.

„Anestezia si Terapia Intensiva trebuie sa devina in Romania un target al Ministerului Sanatatii. Pentru anii urmatorii lucram sa fie dezvoltate mai multe domenii printre care si acesta, in ceea ce priveste acordarea de fonduri”, a spus subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.

La acest curs participa peste 1.000 de medici si asistenti din intreaga tara. Ca o recunoastere a scolii romanesti de ATI pe plan international, la aceasta editie participa peste 50 de lectori internationali, personalitati de marca ale specialitatilor.

„Recunoasterea pe plan international a Societatii Romane de ATI s-a concretizat in ultimul an in alegerea unor reprezentanti ai sai in structuri de conducere la cel mai inalt nivel al societatilor stiintifice de profil”, spune prof. univ. dr. Dorel Sandesc, sef Clinica ATI din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara.

Lucrarile congresului vor acoperi toate domeniile majore ale specialitatii prezentand situatia actuala a standardelor de practica medicala. Cursul are loc in perioada 4-6 octombrie.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...