Noutati :

Loteria Bonurilor Fiscale. Tot ce trebuie sa stiti despre extragerea de astazi a premiilor in valoare de un milion de lei

13 aprilie, 2015 - 10:22 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Cine a pastrat chitantele de la cumparaturi din februarie si martie are sanse de castig la loteria bonurilor, organizata luni.In joc sunt premii in valoare totala de un milion de lei.

Loteria va avea loc lunar, exceptie facand extragerea speciala de luni, la care vor fi cumulate bonuri din doua luni. La extragerea de luni sunt luate in calcul bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie.

Care este procedura de joc?

Prima data vor fi extrase 3 cifre curprinse intre 0-9. Cifrele formeaza un numar cuprins intre 1 si 999 care reprezinta SUMA castigatoare a editiei.

Apoi se extrage o bila inscriptionata cu ziua si luna din calendar aferenta perioadei care se ia in calcul, de aceasta data lunile februarie si martie. Bila extrasa reprezinta ZIUA castigatoare a editiei.

Tot ce trebuie sa faceti apoi este sa VERIFICATI daca bonul dumneavoastra a fost emis in ziua castigatoare si are valoarea egala cu suma castigatoare. Atentie! Verificati doar valoarea fixa in LEI, fara sa luati in considerare zecimalele.

Concret, in cazul unui un bon in valoare de 61,70 LEI. Ca sa avem sanse de castig, numarul extras luni ar trebui sa fie 61.

Premiul poate fi ridicat in maximum 30 de zile la sediul ANAF din orasul, respectiv sectorul unde aveti domiciliul, cu bonul fiscal in original si o copie a actului de identitate.

Extragerile se vor face de acum inainte in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni si se vor lua in calcul bonurile emise in luna anterioara, informeaza stirileprotv.ro.

UPDATE:

LUNA CASTIGATOARE: februarie

ZIUA CASTIGATOARE: 7 februarie

VALOAREA CASTIGATOARE: 006Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...