Noutati :

Loteria Bonurilor Fiscale! Care sunt castigatoare la extragerea din 17 aprilie?

17 aprilie, 2016 - 09:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

S-a facut extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 – 31 martie! Pentru duminica, 17 aprilie, fondul de premiere la extragerea lunara a fost de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anuntat Ministerul Finantelor Publice.

Bonurile fiscale emise in data de 18 martie, cu o valoare de 615 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri caștigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscala (ANAF) și al C.N. ‘Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile. LOTERIA BONURILOR fiscale.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce interesant…bonurile extrase au o valoare din ce in ce mai mare! Data trecuta a fost cca 350 lei..Citi isi permit,sa faca cumparaturi de 600 lei pe un bon?
    Alta ,,gluma,, de prost gust….