Noutati :

Locurile in care vom gasi betisoare de Mos Nicolae, in acest an, la Timisoara!

23 noiembrie, 2015 - 12:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara a intocmit lista cu locurile unde in acest an se vor putea vinde traditionalele betisoare de Mos Nicolae si ii invita pe comercianti sa se inscrie ca sa poata vinde simbolurile asteptate cu nerabdare de timisoreni.

Astfel, incepand de azi, vanzatorii sunt asteptati cu cererile.

Betele se vor putea vinde intre 2 si 7 decembrie, iar alaturi de acestea se vor accepta si alte produse: felicitari, vasc si miniaturi reprezentative pentru sarbatoarea de Sfantul Nicolae.

Suprafata fiecarui loc de vanzare este de 2 mp, iar municipalitatea pune la dispozitie urmatoarele locatii:

– Ceas Floral – B-dul Proclamatia de la Timisoara – platou;
– Str. Marasesti (de la str. Brediceanu spre Piata Marasti);
– Parcul Copiilor (B-dul Revolutiei 1989) – platou
– Piata A. Mocioni – platou;
– B-dul Regele Carol I (de la str. I. Vacarescu pana la str. Gen. I. Dragalina);
– Piata Nicolae Balcescu;
– Dimbovita – platou;
– Calea Sagului colt cu str. A. Ipatescu (maximum 20 amplasamente);
– Calea Sagului colt cu str. L. Rebreanu;
– In fata Pietei Doina – platoul;
– Calea Martirilor colt cu str. Naturii (maximum 20 amplasamente);
– Piata Zona Soarelui;
– Calea Buziasului – platou;
– Zona Spitalului Judetean (str. Aries);
– Str. Daliei (intre str. Al. Vaida Voievod si L. Catargiu) – maximum 50 amplasamente;
– Str. S. Barnutiu – Calea Dorobantilor (zona Modern);
– Piata Traian;
– Calea Sever Bocu – str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel;
– Calea Aradului – str. Liege;
– Calea Torontalului – platou;
– Str. Circumvalatiunii – platou;
– Zona Piata Dacia;
– Str. Gen. Dragalina – b-dul Garii.

Solicitarile se vor inregistra in perioada 23.11.2015-25.11.2015, la sediul Primariei Municipiului Timisoara, camera 12, ghiseele 3 si 4. Se va acorda o singura locatie pentru fiecare solicitant.

Acte necesare:
– cerere tip obtinuta de la ghiseul 3 sau 4, camera 12;
– copie buletin de identitate, carte de identitate sau copie act firma (copie Certificat Unic de inregistrare).

Pentru a evita situatiile cu care ne-am confruntat in anii precedenti, respectiv solicitarea avizelor urmata de neridicarea lor, implicit neachitarea taxelor, incepand cu anul acesta, taxa de autorizare, a imprimatului, precum si taxa de ocupare a domeniului public se vor achita in momentul inregistrarii cererilor.

Se interzice amplasarea de corturi si alte constructii provizorii, cu exceptia umbrelelor fara reclama publicitara. Amplasarea umbrelelor este permisa doar in caz de timp nefavorabil.

Incalcarea prevederilor legisatiei in vigoare atrage sanctiunea contraventionala a  persoanei sau reprezentantului firmei, cat si retragerea avizului de catre emitentul acestuia.

Fiecare comerciant va detine la locul de vanzare avizul pentru desfasurarea ocazionala a comertului ambulant pe teritoriul municipiului Timisoara, eliberat de Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Gestiune Spatii Publicitare, documentul de identitate al vanzatorului, care sa coincida cu identitatea persoanei mentionate in avizul solicitat, si dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public – in original.

De asemenea, se va mentine curatenia pe amplasamentul ocupat, in caz contrar se va anula avizul de catre consilierii de specialitate din cadrul Biroului Autorizare Activitati Comerciale si Gestiune Spatii Publicitare. Cedarea dreptului de folosinta asupra amplasamentului ocupat, in zonele mentionate de catre detinatorul avizului, in favoarea altei persoane duce atat la retragerea avizului, cat si la sanctionarea contraventionala a faptei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...