Noutati :

Locuri de munca pentru vorbitorii de franceza sau germana! Recomandarile sunt premiate cu 1000 USD!

22 august, 2014 - 07:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Avand operatiuni in patru orase din România (Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures si Timisoara), compania multinationala Accenture ofera locuri de munca in centrul de outsourcing deschis recent in capitala Banatului.

Vorbitorii de limbă franceză sau germană pot aplica acum la joburi din domeniul Resurselor Umane indiferent de experiența în muncă.

“Accenture caută colegi pentru biroul din Timișoara!
Vorbești fluent franceză sau germană? Ești student sau proaspat absolvent? Aplică până pe 31 august!”

Recomandările facute de proprii angajați sunt o modalitate de recrutare folosita de Accenture cu success, iar acum compania extinde acest procedeu și invită pe oricine cunoaste candidați potriviți să îi recomande pentru angajare. Mai mult decât atât, compania oferă posibilitatea câștigării a trei premii de câte 1000 USD în urma unei tombole a recomandărilor de succes.

“Știi pe cineva care se potrivește descrierii? Recomandă-l până pe 31 august și ai șansa să câștigi 1000 USD dacă este angajat!”

Accenture este o companie multinațională de consultanță în management, soluții tehnologice și servicii de externalizare a proceselor de afaceri (outsourcing), având peste 293.000 de angajați ce deservesc clienți din mai mult de 120 de țări. Centrul de outsourcing din Timisoara livrează servicii de Resurse Umane și Finanțe-Contabilitate în 18 limbi străine. Mai multe detalii despre companie și oportunitațile de carieră pot fi găsite pe accenture.ro/timisoara, iar despre campania de recrutare pe http://www.begreaterthan.ro/ .Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...