Noutati :

Locuri de munca pe salarii de 1500 de dolari pentru timisoreni, in strainatate! AJOFM anunta conditiile?

10 iulie, 2015 - 11:34 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. AJOFM Timis anunta ca sunt disponibile locuri de munca pentru muncitori calificati in constructii, in Israel.

Angajarea se face in baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor romani pentru lucrari temporare in domeniul constructiilor, incheiat  intre Ministerul Muncii si Ministerul Afacerilor Interne din Israel.
Protocolul este pus in aplicare de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca din Romania si Autoritatea pentru Populatie, Emigrare și Frontiera din Israel.

Persoanele interesate trebuie sa aiba calificare/experienta in meseriile:
•    dulgheri pentru cofraje de constructie industrializata (cunoasterea citirii planurilor de constructii este obligatorie);
•    fierari – betoniști, indoirea fierului (cunoasterea citirii planurilor de constructii este obligatorie);
•     zidari – faiantari, acoperirea podelelor și peretilor cu faianta (cunoasterea citirii planurilor de constructii este obligatorie);
•    zidari – tencuitori pentru lucrari de tencuit.
De asemenea, cei interesati trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
•    sa nu fi lucrat anterior in Israel;
•    sa nu aiba rude de gradul I care lucreaza deja in aceasta tara, cu exceptia fratilor;
•    sa nu aiba cazier judiciar;
•    sa fie apti psihic si fizic de munca intensa in conditiile climatice specifice statului de destinatie, inclusiv munca la inaltime si manipulare de greutati;
•    sa nu sufere de anumite boli cronice.

Persoanele interesate se pot inscrie la agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca  Timis sau a municipiului Bucuresti, cu urmatoarele documente:

– cerere tip;
– declaratie – tip bilingva;
– copie Carte de identitate;
– copie Pasaport, daca au;
– copii ale actelor de studii si de calificare (toate paginile scrise), daca au;
– copii ale documentelor care atesta experienta, vechimea in munca, daca au.

Contractele de munca se incheie pentru o perioada de un an, cu posibilitatea de prelungire pana la o durata maxima de 63 luni. Salariu lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.

Mai multe informatii legate de cazare, asigurare medicala, transport, viza, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare, conditii de munca si de viata etc. se gasesc pe pagina Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca – www.anofm.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Foarte frumos! Dar…” sa nu aiba rude de gradul I care lucreaza deja in aceasta tara, cu exceptia fratilor”..?. Rudele de gradul I sunt doar parinti-copii. Fratii sunt rude de gradul II. Deci, „cu exceptia fratilor” nu-si prea are rostul. Consultati Codul Civil daca nu sunteti siguri, sau daca ati preluat anuntul de la AJOFM transmiteti-le sa se documenteze inainte, ca se fac de ras. Se aude Marcele? (Marcel Miclau – seful AJOFM, fostul meu coleg de armata).