Noutati :

Locuri de munca la recensamant in Timisoara! Primaria cauta recenzori care sa lucreze la numaratul populatiei in 2011! Vezi cand se fac inscrieri!

8 august, 2011 - 02:43 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
4

TIMISOARA. Oferte de munca pentru timisorenii care vor sa duca mai multi bani in casa. Primaria Timisoara are nevoie de 1.500 de oameni care sa faca pe recenzorii in aceasta toamna.

Potrivit secretarului municipalitatii, Ioan Cojocari, cine doreste sa fie recenzor are la dispozitie o luna de zile sa se inscrie la primarie, inscrierile incheindu-se in 15 septembrie.

„Se fac inscrieri din 16 august. Vom avea de lucru cu selectia, pentru ca volumul este foarte mare. Ne trebuie 1.500 de oameni pe Timisoara”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Ioan Cojocari.

Intaietate au cei care au mai participat la recensamanturi in trecut, deoarece etapa de anul acesta este prima referitoare la populatie si locuinte de cand Romania a devenit membru al Uniunii Europene.

Potrivit legii, persoanele care doresc sa castige 50 de lei pe ziua de lucru trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa aiba cetatenia romana, sa aiba cel putin 18 ani si studii medii, sa cunoasca bine limba romana, sa aiba conditie fizica, sa nu aiba cazier si sa fie disponibile in fiecare zi, pe toata durata desfasurarii recensamantului, intre orele 8:00 si 20:00.

Solicitarile pentru angajare se pot depune la etajul 1 al primariei, la Camera Consilierilor, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 14:00, iar in zilele de marti si joi intre orele 15:30 – 17:00.

Pentru inscriere aveti nevoie de o cerere tip, de o copie a actului de identitate, de copie dupa diploma de studii si de cazierul judiciar.

DESCARCA CEREREA TIP!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. 50 de lei net?sau se vtrage impozit din acesti 50 lei?

  2. cate zile sunt alocate recensamanului? sunt impozabili cei 50 lei?

  3. Lucrez in invatamant si nu pot sa-mi iau concediu ,pot sa particip la recesamant dupa ora 16

  4. am si eu o intrebare, se mai fac inscrieri? aqm am ajuns in timisoara si am aflat despre aceste inscrieri care au avut loc doar pana in 15 septembrie..daca se poate sa-mi raspunda cineva..va multumesc