Noutati :

Locuri de munca in Germania pentru romani, cu salarii de pana la 2400 de euro pe luna, din aceasta toamna! Ce se cauta?

19 august, 2015 - 12:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
2

Sunt disponibile 50 de posturi pentru romani calificati in domeniul hotelier – gastronomic care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, salariul oferit fiind cuprins intre 1.500 si 2.400 de euro, anunta ANOFM.

Pentru ocuparea locurilor de munca se va organiza selectie in luna octombrie, la Bucuresti, iar angajarea se va face pe o perioada de cel putin 6 luni, incepand tot din octombrie, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata.

Angajatori germani reprezentati de Serviciile de Plasare Internationala din cadrul Centralei de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn ofera locuri de munca pentru urmatoarele ocupatii: bucatar/bucatar sef/bucatar specialist (15 posturi), ospatar (15 posturi), barman (5 posturi) si personal in industria gastronomiei de sistem (15 posturi). Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu, precum si cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2‘, precizeaza ANOFM.

Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, de 1.700 – 2.400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist si de 1.450 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurata de angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Detalii pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ok, dar pe cand locuri de munca in Romania pentru germani ?

  2. D-ul TMS …noi nu oferim locuri de munca la incompetenti. Noi mergem la ei sa le aratam cat de destepti si de priceputi suntem. Germanii ? Noroc cu noi…ca altfel…erau vai mama lor.