Locul perfect pentru alegerea cadoului de 8 Martie: Ladies’ Expo, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, reprezinta un prilej de bucurie si rasfat pentru toate doamnele si domnisoarele. in acest week-end, Iulius Mall Timisoara le vine in ajutorul domnilor care doresc sa le ofere un cadou frumos femeilor speciale din viata lor.

La Iulius Mall, misiunea de a cumpara un cadou pentru mama, sotie, bunica, profesoare sau colegele de serviciu este mult mai simpla, pentru ca, in perioada 4 – 6 martie 2016, are loc targul Ladies’ Expo. Aici, cei aflati in cautarea darurilor de 8 Martie au la dispozitie o gama extinsa de bijuterii, obiecte de marochinarie, flori, decoratiuni, produse handmade, accesorii, cosmetice, dulciuri si multe altele. Expozitia cu vânzare are loc de vineri pâna duminica inclusiv, la parterul si demisolul Iulius Mall.

Totodata, cei care, la inceput de martie, trec pragul mall-ului, sunt rasplatiti in cadrul campaniei „Da play la primavara!”. ii asteapta cadouri instant la cumparaturi, precum: vouchere pentru shopping, distactie sau rasfat, produse cosmetice sau bauturi racoritoare. Marile premii ale campaniei vor fi acordate prin tragere la sorti si constau in bilete la concertele sezonului, in România: Julio Iglesias, Enrique Iglesias si Carla’s Dreams. Campania se desfasoara pâna pe 8 martie inclusiv, când, la ora 17.00, are loc extragerea marilor premii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.