Locul de munca unde inveti meserie gratuit, la Timisoara! Oportunitate la Cons Electrificarea Instal

TIMISOARA. Cons Electrificarea Instal oferă calificare gratuită la locul de muncă în meseria de electrician. Şcolarizare gratuită, practică gratuită şi siguranţa unui loc de muncă stabil la care se adaugă salarii atractive, tichete de masă şi multiple bonificaţii.

Formarea profesională este esenţială pentru persoanele care nu au beneficiat de cursuri într-o meserie şi care doresc să obţină un loc de muncă mai bine plătit şi mai bine poziţionat într-o societate. În meseria de electrician, ca şi în altele, aptitudinile trebuie deprinse atât prin teorie dar în special prin practică, în atelier şi direct în zonele de lucru. Totul sub atenta supraveghere a specialiştilor şi a personalului cu experienţă. La fel este şi în cazul perfecţionării profesionale.

CEI electricieni 2

Beneficiarii ofertei Cons Electrificarea Instal pot fi absolvenţi ieşiţi de pe băncile şcolii, inclusiv cei care au obţinut doar diploma de 8 clase. O altă categorie pot fi persoanele care doresc să-şi schimbe meseria, CEI asigurând reconversia profesională a acestora. Oferta are în vedere inclusiv persoanele care au deja calificare în meseria de electrician dar care doresc să obţină specializarea în vederea obţinerii carnetului de electrician autorizat ANRE. Acesta este obligatoriu pentru cei care doresc să proiecteze şi să execute lucrări aşa cum prevede legislaţia de specialitate aflată în vigoare.

Cons Electrificarea Instal, ca o societate specializată în domeniu cu aproape 20 de ani de activitate, poate asigura formare profesională la cel mai înalt nivel.
Persoanele interesate pot obţine informaţii la sediul societăţii din str. Stuparilor 77, sau la tel. 0256 / 306301, fax. 0256 / 284921, e-mail [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.