Noutati :

Locuitorii din Timis, chemati sa faca propuneri concrete pentru dezvoltarea judetului in urmatorii ani. CJT intocmeste strategia pana in 2027. Fii si tu parte din ea si raspunde la intrebari!

22 aprilie, 2021 - 11:51 AM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. CJ Timis consulta comunitatea locala si mediul de afaceri in demersul sau de a imbunatati calitatea vietii si atractivitatea judetului. Institutia elaboreaza in aceasta perioada „Strategia de dezvoltare economica si sociala a judetului Timis 2021-2027”, prin care se stabilesc directiile clare de actiune pe care va trebui sa se concentreze dezvoltarea judetului in urmatorii sapte ani.

In contextul in care o strategie de dezvoltare trebuie sa raspunda la nevoile locale prin colaborarea si implicarea comunitatii, institutia invita timisenii si mediul de afaceri sa contribuie efectiv la realizarea acesteia, prin completarea unor chestionare specifice pana pe 20 mai 2021.

Chestionarele pot fi accesate pe site-ul Consiliului Judetean Timis si pe pagina de Facebook a Consiliului Judetean, sau accesand direct urmatoarele link-uri:

– chestionar pentru populatie: AICI
– chestionar pentru mediul de afaceri: AICI

Consultarea publica va contribui la o mai buna intelegere a contextului actual al judetului, va contura o imagine de ansamblu reala a dinamicii din judetul Timis și va identifica provocarile de dezvoltare relevante si actuale. Chestionarele sunt complet anonimizate si protejeaza identitatea respondentilor.

„Punem pret pe feedback-ul timisenilor si al comunitatii de afaceri. Strategia de dezvoltare economica ii are ca beneficiari finali si este o absoluta normalitate si necesitate a-i consulta in elaborarea documentului. Ii incurajam sa acceseze chestionarele cu incredere, sa ne spuna cum percep ei prezentul si viitorul judetului”, spune presedintele CJ Timis, Alin Nica.

Valoarea totala a proiectului este de 564.060,00 lei (TVA inclus), iar structura finantarii proiectului este urmatoarea:
Cheltuieli totale eligibile proiect: 564.060,00 lei, din care:
finantare nerambursabila FSE: 479.451,00 lei
finantare nerambursabila BN: 73.327,80 lei
contributie proprie CJT la cheltuielile eligibile: 11.281,20 leiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...