Localitatea din Timis unde AUR a castigat Alegerile Parlamentare, cu 26% din voturi

TIMISOARA. Marea surpriza a acestor Alegeri Parlamentare e incontestabil rezultatul obtinut de AUR (Alianta pentru Unirea Romanilor), partid infiintat la 1 Decembrie 2019.

CITESTE SI: Rezultate finale Alegeri Parlamentare 2020 in Timisoara. USR PLUS a obtinut 41,2% din voturi. Cate au luat cei de la AUR 

CITESTE SI: Rezultate finale Alegeri Parlamentare 2020. Cine a castigat in fiecare localitate din Timis 

In Timis, AUR a reusit un rezultat uimitor: 8,71% dintre optiunile electorale, adica 16.193 de voturi.
In Timisoara, Alianta pentru Unirea Romanilor a obtinut 5,37 de procente, adica 4.153 de voturi.

Dupa ce in majoritatea localitatilor din Timis s-a situat intre primele 4 partide clasate, la Lenaheim chiar au castigat alegerile Parlamentare.

Cei de la AUR au reusit sa obtina 240 de voturi din cele 912 valabil exprimate, astfel ca s-a situat in fruntea clasamentului, cu 26,32 la suta din sufragii.

La Lenauheim, pe locul 2 s-a aflat PNL cu 217 voturi, adica 23,79%, urmat de USR PLUS cu 164 de optiuni, 17,98% si PSD cu 121 de voturi, adica 13,27 de procente.

Va reamintim, AUR este noul partid care intra in Parlamentul Romaniei in legislatura 2020 – 2024, iar partidul are asigurat, inainte de redistribuiri, un deputat de Timis. Povestea lui, intr-un interviu in EXCLUSIVITATE opiniatimisoarei.ro mai jos!

CITESTE SI: ‘Sunt controlor de trafic intr-o gara din Londra, dar sunt nascut si crescut la Timisoara’. Interviu in EXCLUSIVITATE opiniatimisoarei.ro cu viitorul deputat de Timis din partea AUR, Ciprian Titi Stoica. Se intoarce acasa dupa 10 ani petrecuti in Anglia pentru a fi parlamentar 

Alianta pentru Unirea Romanilor este un partid condus de George Simion, cel care deschide si lista de la Senat, si Claudiu Tarziu, cel care este primul pe lista pentru Camera Deputatilor. Partidul a fost infiintat pe 1 decembrie 2019, de catre George Simion, dupa ce acesta candidase ca independent la Alegerile europarlamentare de anul trecut. Partidul are filiale in 22 de tari din Europa si America de Nord.

Formatiunea este caracterizata ca fiind un partid conservator, patriot, nationalist si unionist si a reusit sa se inscrie la aceste alegeri cu candidati din Diaspora si in toate judetele tarii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Lenauheim???Ma tot mir……

  2. Nu te mai mira Stela, caci acolo nu mai sunt svabi! La alegerile din 1992 am avut ocazia sa cunosc bine aceasta localitate. La alegerile din 1990. Alegatorii erau adusi cu remorcile de pe camp si la intrare li se arata pe un buletin de vot unde sa puna stampila. Era un militian tanar care se zbatea sa-i imprastie, dar degeaba era „iepoca lui Iliescu”. Nimic nu s-a schimbat. Prostia este la fel de mare.

  3. De șvabi am scăpat am rămas cu restul și acum ne chinuim cu ce mai este ,că mulți s-au bucurat scăparăm de nemți primirăm case pe gratis ce fain !!!!