Noutati :

Localitatea de langa Timisoara in care CNI construieste un bazin de inot. Va fi folosit pentru orele de sport ale elevilor, dar si pentru concursuri si agrement

17 ianuarie, 2020 - 11:46 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Inca un bazin de inot e planuit sa se construiasca in Timis. Compania Nationala de Investitii a cuprins pe lista de finantare proiectul de amenajare si dotare a unui astfel de obiectiv, langa Timisoara, la Ghiroda.

CITESTE SI: ‘Dezghet’ in plina iarna la Polivalenta mica de la Timisoara. Lucrari importante la sala a carei constructie a inceput in urma cu 10 ani 

”In noiembrie 2019, primaria comunei Ghiroda a depus la Compania Nationala de Investitii din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, proiectul pentru constructia si dotarea unui bazin de inot in comuna Ghiroda. Am aflat cu bucurie ca proiectul nostru s-a „calificat” si se afla pe lista proiectelor selectate pentru finantare. Urmeaza ca noi sa intocmim studiul geo si ridicarile topo, care vor fi apoi predate CNI. Ei fac licitatia si executa lucrarile, iar la final ne vor fi predate inapoi terenul si constructia, pentru care primaria va asigura cheltuielile de intretinere”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Stanusoiu, primarul comunei Ghiroda.

Bazinul de inot va urma sa fie construit in zona de dupa pod, in vecinatatea unui corp de cladire pe care Universitatea de Medicina din Timisoara il construieste la Ghiroda.

Bazinul va avea o functionalitate multipla. Conform proiectului, aici se vor putea desfasura atat orele de sport ale elevilor scolii din comuna, cat si concursuri sportive sau activitati de agrement.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. FELICITARI!!! BRAVO VOUA!!! TRAGETI NE(MOLDOVA!!!),DUPA VOI!!! DATI EXEMPLE DE CIVISM,BUNA CONVIETUIRE SI EUROPENISM ,,LA FIRUL IERBII!!! LA NOI,RAUL SE IA DREPT EXEMPLU,CEL MAI REPEDE SI MAI USOR!!! FORTATI NE CUMVA SA NE CIVILIZAM!!!SA NE FIE RUSINE… FACETI TURISM IN MOLDOVA, CAMPANII DE PRESA…DEZVALUITI …asa DA!!! ,asa NU!!!!SCOATETI NE DIN TOROPEALA SI IDIOTIZARE,BETIE PERMANENTA…VRANCEA,VASLUI,BOTOSANI,CELE MAI NATANGI ZONE ALE MOLDOVEI LUI STEFAN CEL MARE SI SFANT!!!!